2016. április 11-én zajlott le a Desszert.Neked desszertműhely konyhájában, a CM Sales szervezésében az a zártkörű mini-workshop, amelynek során az ERSTE Bank és az MEC ügynökség szakemberei vettek részt egy jó hangulatú, süteménykészítéssel egybekötött, tartalom marketing témakörében szervezett szakmai beszélgetésben.

Az érkezést követően Steff József, a CM Sales ügyvezető igazgatója nyitotta meg röviden az estét – és persze a hangulathoz illően egy üveg exkluzív, francia pezsgőt. A finom welcome drink és a falatkák elfogyasztását követően a résztvevők három egyenlő csoportra oszlottak, hogy részt vehessenek számukra összeállított edukációs játékunkban, melyet a CM Sales képviseletében Dévay Gabriella(magazinértékesítési csoportvezető), Pácsonyi Daniella (NLCafé főszerkesztő) és Rusvai Richárd (digitális értékesítési- és fejlesztési vezető) vezetett le.

A „Legyen ön is milliomos” vetélkedő felépítését tükröző játékos prezentáció során a résztvevőknek szerkesztőségi és hirdetői vonatkozású tartalomgyártással, tartalommarketinggel, kreatívtípusokkal kapcsolatos trükkös kérdésekre kellett a jó választ kitalálniuk, amit a tipp megadása után részletesen meg is beszéltek ezután a játék vezetőivel. A jó válaszadók persze nem maradtak jutalom nélkül.

A jó hangulatú esemény színvonalát a meglepetésként berobbanó sztárvendég, Vastag Csaba emelte, aki a résztvevőkkel együtt keverte a tésztát, és készített olyan francia aprósütemény különlegességeket, mint például a financier, tartalette vagy madeleine.



Címkék: