Cosmopolitan Blogger Day

2019-ben a Cosmopolitan magazin hatodik alkalommal rendezi meg
a Cosmopolitan Blogger konferenciát és Blogger Award díjátadót.

A Cosmopolitan Blogger Days és Blogger Award mindazoknak szól, akiket érdekel a blogolás, a vlogolás, az influencer marketing vagy szeretnének találkozni a kedvenc digitális sztárjukkal.

A konferencián mindent megtudhatunk a vlogger és influencer-világról! A digitális guruktól választ kapunk arra is, hogy hogyan lehet megélni az online jelenlétből, hogyan lehet valaki nemzetközi szinten is elismert szereplő, vagy hogyan indíthatja el a saját csatornáját. Idén második alkalommal külön szakmai napot rendezünk olyan cégek számára, akik szeretnének jobban és hatékonyabban együtt dolgozni az influencerekkel.

A helyszín 2019-ben is a Groupama Aréna lesz, ahol az előadások és kiállítói programok mellett, workshopok és meet&greetek várják a látogatókat.

Tervezett időpont

2019. október

Tervezett létszám

2 000 fő

Tervezett helyszín

Groupama Aréna

KAPCSOLAT

Török Noémi

BTL csoportvezető

Célunk, hogy partnereinknek olyan eseményeket biztosítsunk, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetnek fogyasztóikkal, illetve az együttműködés részét képező kommunikációs eszközökkel színesíthessék marketingkommunikációs mixeiket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy rendezvényeink igen sikeresek, és szorosan összeforrottak névadó brandjeikkel és az őket támogató szponzori márkákkal.

Keressen bennünket és megtaláljuk az ön terméke számára a legmegfelelőbb rendezvényt portfóliónkban!

 

ELÉRHETŐSÉG:

Tel.: +36-30/574-9199
E-mail.: noemi.torok@centralmediacsoport.huCímkék: