Az Elle világszerte ünnepli a művészetet, a tehetséget. A magyar kiadás idén útjára indítja a Talent irodalmi pályázatát. Ennek keretében olyan kezdő és profi hazai tehetségeket mutatunk be olvasóinknak, akik nemcsak leképezik a kort, amiben élünk, hanem hatással is vannak rá.

Van egy perced? irodalmi pályázat

Egy perc alatt megváltozhat az életed. Egy perc alatt egy másik világban találhatod magad. Egy perc elég, hogy felismerd a másikban a tehetséget. Az Elle magazin irodalmi pályázatot hirdet, melyben egyperces novellákat vár, melyeket napjaink irodalmi nagyjai bírálnak el.

Irodalmi pályázat tervezett témái:

  • GENDER/SEMLEGES- Léteznek e még nemhez köthető szerepek a 21.században ?
  • AI vs ösztönök: mindenünket az adatok irányítják. De legyőzhetjük e az ösztöneinket?
  • Mi, 2050-ben: hogyan fogunk élni a jövőben? Mennyiben befolyásolja majd az életünket a technológia? Hogyan alakulnak át a hétköznapjaink, mennyiben változnak majd a vágyaink? Egyáltalán mit nevezünk majd boldog életnek 30 év múlva?


Tervezett időpont: 

2020. november


Tervezett látogatószám: 

12 000 fő/hét

Tervezett helyszín: 

Egyeztetés alatt (frekventált budapesti bevásárlóközpont)

KAPCSOLAT

Takács Adrienn

BTL projektkoordinátor

Célunk, hogy partnereinknek olyan eseményeket biztosítsunk, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetnek fogyasztóikkal, illetve az együttműködés részét képező kommunikációs eszközökkel színesíthessék marketingkommunikációs mixeiket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy rendezvényeink igen sikeresek, és szorosan összeforrottak névadó brandjeikkel és az őket támogató szponzori márkákkal.

Keressen bennünket és megtaláljuk az ön terméke számára a legmegfelelőbb rendezvényt portfóliónkban!

 

ELÉRHETŐSÉG:

Tel.: +36-30/919-3891
E-mail.: adrienn.takacs@centralmediacsoport.huCímkék: