Marie Claire Fotókiállítás

Mozgásban a világ

A Marie Claire magazin egyik erőssége a vizualitás. Cikkeinket izgalmas, különleges képekkel illusztráljuk, melyeket neves külföldi és magyar fotósok készítenek.

A Marie Claire továbbra is hisz a fotók erejében. Ezért idén is meghirdetjük fotópályázatunkat, amelynek keretein belül amatőr és profi fotósok mutathatják meg a tehetségüket. “Mozgásban a világ” pályázatunk lehetőséget ad arra, hogy egy fotón keresztül mindenki megmutassa, mit jelent sázmára a pillanat megélése, a szabadság, az állandó megújulás. Hogyan éli meg rohanó világunkban a pillanat örömét.

A sorozat maximum öt képből állhat. A beérkezett pályaműveket egy szakmai zsűri bírálja el és a húsz legizgalmasabb sorozatot egy nagyszabású kiállítás alkalmával mutatjuk be a nagyközönségnek.

Három értékes díjjal jutalmazzuk a legjobbakat: egy szakmai-díj, egy közönség-díj és a szponzor különdíja kerül majd kiosztásra.

Időpont

2020. április

Létszám

12 ezer fő/hét

Helyszín

Bevásárlóközpont

KAPCSOLAT

Takács Adrienn

BTL projektkoordinátor

Célunk, hogy partnereinknek olyan eseményeket biztosítsunk, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetnek fogyasztóikkal, illetve az együttműködés részét képező kommunikációs eszközökkel színesíthessék marketingkommunikációs mixeiket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy rendezvényeink igen sikeresek, és szorosan összeforrottak névadó brandjeikkel és az őket támogató szponzori márkákkal.

Keressen bennünket és megtaláljuk az ön terméke számára a legmegfelelőbb rendezvényt portfóliónkban!

 

ELÉRHETŐSÉG:

Tel.: +36-30/919-3891
E-mail.: adrienn.takacs@centralmediacsoport.huCímkék: