Marie Claire Fotópályázat és kiállítás

Tágítsd ki a teret!

Marie Claire továbbra is hisz a fotók erejében. Ezért idén is meghirdetjük fotópályázatunkat,
amelynek keretein belül amatőr és profi fotósok mutathatják meg a tehetségüket.

| Ilyen volt a 2019-es Marie Claire Fotókiállítás és Pályázat |

A Marie Claire továbbra is hisz a fotók erejében. Ezért idén is meghirdetjük fotópályázatunkat, amelynek keretein belül amatőr és profi fotósok mutathatják meg a tehetségüket. A pályázat résztvevői egy fotósorozaton keresztül mutathatják meg a dinamikusan változó, mozgalmas, új lehetőségekkel teli világunkat. Hogyan feszegetik saját határaikat, lépnek ki a komfortzónájukból.

A sorozat maximum öt képből állhat. A beérkezett pályaműveket egy szakmai zsűri bírálja el és a húsz legizgalmasabb sorozatot egy nagyszabású kiállítás alkalmával mutatjuk be a nagyközönségnek.

Három értékes díjjal jutalmazzuk a legjobbakat: egy szakmai-díj, egy közönség-díj és a szponzor különdíja kerül majd kiosztásra.


Időpont: 

Egyeztetés alatt


Tervezett látogatószám: 

12 000 fő/hét


Helyszín: 

ALLEE Bevásárlóközpont

| Marie Claire Fotópályázat és Kiállítás | életképek |

KAPCSOLAT

Takács Adrienn

BTL projektkoordinátor

Célunk, hogy partnereinknek olyan eseményeket biztosítsunk, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetnek fogyasztóikkal, illetve az együttműködés részét képező kommunikációs eszközökkel színesíthessék marketingkommunikációs mixeiket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy rendezvényeink igen sikeresek, és szorosan összeforrottak névadó brandjeikkel és az őket támogató szponzori márkákkal.

Keressen bennünket és megtaláljuk az ön terméke számára a legmegfelelőbb rendezvényt portfóliónkban!

 

ELÉRHETŐSÉG:

Tel.: +36-30/919-3891
E-mail.: adrienn.takacs@centralmediacsoport.huCímkék: