Marie Claire Fashion Days

2020-ban a Marie Claire magazin 12. alkalommal rendezi meg nagysikerű divateseményét,
a Marie Claire Fashion Days-t.

A Marie Claire magazin idén 12. alkalommal rendezi meg nagysikerű divateseményét, a Marie Claire Fashion Dayst.

A Marie Claire eseménye divatmozgalomnak indult, mostanra pedig nagyszabású, a magyar divatot támogató rendezvény vált belőle, amelyre a tervezők és az olvasók is egész évben készülnek.

Az egyik legnagyobb hazai divateseményen több mint harminc magyar dizájner jövő évi tavaszi–nyári, illetve számos külföldi márka aktuális kollekcióját mutatjuk be nemzetközi szinten is ismert modelleken.

A háromnapos esemény első, szakmai estjén az ismertebb magyar tervezők legújabb kreációi vonulnak fel sztárokkal fűszerezve, szombaton és vasárnap pedig a feltörekvő magyar tervezők, valamint a nemzetközi márkák összeállításai váltják egymást a kifutón.

A hétvége során a divatbemutatók mellett számos egyéb izgalmas program is várja az érdeklődőket a támogató partnerek strandjain: smink- és frizura tanácsadás, nyereményjátékok, kedvezményes vásárlási lehetőségek, termékbemutatók.

 


Tervezett időpont:

2020. november 20 – 22.

 


Tervezett látogatószám:

6000 fő


Tervezett helyszín:

Millenáris

| Korábbi Marie Claire Fashion Days események |

MARIE CLAIRE FASHION DAYS - PÉNTEK

Nádas a kifutón, sztárfellépők, ismert arcok az első sorban - nézzétek meg milyen jól sikerült a Marie Claire Fashion Days első estéje. #mcfd2019Vasárnap 13 órakor kezdődik az első bemutató, a záróshow pedig 20 órakor. Jegyeket 11-ig lehet venni elővételben, aztán pedig a helyszínen.

Közzétette: Marie Claire Magyarország – 2019. november 23., szombat

| Marie Claire Fashion Days | korábbi szponzori aktivitások |

| Marie Claire Fashion Days 2019 | betekintés a szponzori aktivitásokba |

A VOLVO bemutatja: az év fiatal divattervezője pályázat | MCFD2019

Közzétette: Marie Claire Magyarország – 2019. november 24., vasárnap

A Hungária Pezsgő bemutatja: Az év street style szettje pályázat / a döntős kreációk bemutatója és a legjobb pályaművek kihirdetése.

Közzétette: Marie Claire Magyarország – 2019. november 23., szombat

‪A tetováló géppel egy Marie Claire logót is elkészíthettek az ASUS standon. ASUS ZenBookok bebizonyítják, hogy a laptopoknak is van helyük a divat világában. Ismerd meg, próbáld ki őket! #ASUS #divat #tech #ZenBook #VivoBook #laptop #hirdetes

Közzétette: Marie Claire Magyarország – 2019. november 23., szombat

KAPCSOLAT

Takács Adrienn

BTL projektkoordinátor

Célunk, hogy partnereinknek olyan eseményeket biztosítsunk, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetnek fogyasztóikkal, illetve az együttműködés részét képező kommunikációs eszközökkel színesíthessék marketingkommunikációs mixeiket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy rendezvényeink igen sikeresek, és szorosan összeforrottak névadó brandjeikkel és az őket támogató szponzori márkákkal.

Keressen bennünket és megtaláljuk az ön terméke számára a legmegfelelőbb rendezvényt portfóliónkban!

 

ELÉRHETŐSÉG:

Tel.: +36-30/919-3891
E-mail.: adrienn.takacs@centralmediacsoport.huCímkék: