Wellness Fitt a Nyár! és Fitt az Ősz!

Igazi sportnapok a Fitt’ szerelmeseinek!

Az év legfittebb rendezvényei!

A Wellness magazin jóvoltából idén is megrendezésre kerül az év két legfittebb rendezvénye: a Wellness Fitt a Nyár és a Wellness Fitt az Ősz!

Az eseményen többek között Rubint Réka, Péntek Enikő, Katus Attila, és még sok más fellépő várja a Fitt események résztvevőit.

2018-ban a férfi (Spartan Hero) és a gyermek tematika is fókuszba kerül. Szünetekben támogató partnerek szolgáltatásait és termékeit próbálhatják ki és nézhetik meg a résztvevők.

 

The Spartan Hero

Saját lábra áll a Spartan Hero!

A Wellness magazin Fitt rendezvényein megrendezett nagy sikerű „The Spartan Hero” rendezvényprogram idén is folytatódik. Nyár elején és ősszel ismét összecsaphatnak  egymással nők és férfiak egyaránt.

Versenyzőink nemcsak a pályát, de önmagukat is legyőzik a különleges erőnléti elemekkel kialakított pályán. A legjobbak értékes ajándékokkal térnek haza.

Tervezett időpontok

2018. június 2.

 

2018. szeptember 16.

Tervezett létszám

2000 felett

 

Tervezett helyszín

MOM Sport Uszoda és Sportközpont

KAPCSOLAT

Sebők Györgyi

BTL csoportvezető

Célunk, hogy partnereinknek olyan eseményeket biztosítsunk, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetnek fogyasztóikkal, illetve az együttműködés részét képező kommunikációs eszközökkel színesíthessék marketingkommunikációs mixeiket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy rendezvényeink igen sikeresek, és szorosan összeforrottak névadó brandjeikkel és az őket támogató szponzori márkákkal.

Keressen bennünket és megtaláljuk az ön terméke számára a legmegfelelőbb rendezvényt portfóliónkban!

ELÉRHETŐSÉG:

Tel.: +36-1/437-3649
E-mail.: gyorgyi.sebok@centralmediacsoport.huCímkék: