Wellness Fitt a Tavasz! és Fitt az Ősz!

Igazi sportnapok a Fitt’ szerelmeseinek!

Az év legfittebb rendezvényei!

A Well&fit jóvoltából idén is megrendezésre kerül az év két legfittebb rendezvénye: a Well&fit Fitt a Tavasz! és a Well&fit Fitt az Ősz!

Az eseményen többek között Rubint Réka, Péntek Enikő, Katus Attila, és még sok más fellépő várja a Fitt események résztvevőit.

2019-ben a férfi (Heroes) és a gyermek tematika is fókuszba kerül. Szünetekben támogató partnerek szolgáltatásait és termékeit próbálhatják ki és nézhetik meg a résztvevők.

 

Heroes

Saját lábra áll a Heroes!

A Well&fit Fitt rendezvényein megrendezett nagy sikerű „Heroes” rendezvényprogram idén is folytatódik. Ősszel ismét összecsaphatnak  egymással nők és férfiak egyaránt.

Versenyzőink nemcsak a pályát, de önmagukat is legyőzik a különleges erőnléti elemekkel kialakított pályán. A legjobbak értékes ajándékokkal térnek haza.

Tervezett időpontok
2019. április 28.  és szeptember 15.

 

Tervezett létszám
2000 felett

 

Tervezett helyszín
MOM Sport Uszoda és Sportközpont

KAPCSOLAT

Török Noémi

BTL csoportvezető

Célunk, hogy partnereinknek olyan eseményeket biztosítsunk, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetnek fogyasztóikkal, illetve az együttműködés részét képező kommunikációs eszközökkel színesíthessék marketingkommunikációs mixeiket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy rendezvényeink igen sikeresek, és szorosan összeforrottak névadó brandjeikkel és az őket támogató szponzori márkákkal.

Keressen bennünket és megtaláljuk az ön terméke számára a legmegfelelőbb rendezvényt portfóliónkban!

ELÉRHETŐSÉG:

Tel.: +36-30/574-9199
E-mail.: noemi.torok@centralmediacsoport.huCímkék: