Az ELLE a Société Budapesttel összefogva, 2019 februárjától minden hónapban az adott lapszám izgalmas és különleges szereplőivel lapszámbemutatót tart. Nem érdemes kimaradni sem vendégként, sem pedig a célzott és hatékony elérést keresőknek!

 

Az ELLE szabadságra és merészségre buzdít – legyen szó akár a divatról, akár arról, hogy megkérdőjelezzük a társadalmi szerepeket. Merész, provokatív, de soha nem cinikus.
Az Elle célja a kezdetektől az volt, hogy egy olyan nőképet mutasson be hónapról hónapra az olvasóknak, amely addig nem igazán kapott szerepet a magyar közbeszédben.
Ez a modern nő határozott, nem fél a tabuktól, a divaton és a szépségápoláson kívül érdekli a politika, az irodalom.

A Société Budapest a főváros számára készült, olyan embereknek, akiket vonz a kultúra, a művészetek, a divat és a gasztronómia.
A belvárosi, 3500 négyzetméteres inspiratív térré átalakított Société Budapest egy mindenki számára nyitott komplexum, ahol étterem, bár, divatüzlet és egy kiállítótérként is üzemelő rendezvénytér található, utóbbi kulturális és egyéb szórakoztató programoknak szolgál helyszínéül. Mindezt egy gyönyörűen felújított, modern – de korához híven klasszikus jegyeket is őrző, egyedi hangulatú épületben, a Bazilika szomszédságában.

Tervezett időpontok

minden hónap második keddje, 19:00
(összesen 8 alkalom)

Tervezett létszám

100-180 fő

Helyszín

Société Budapest
(1051 Budapest, Sas utca 15.)

KAPCSOLAT

Takács Adrienn

BTL projektkoordinátor

Célunk, hogy partnereinknek olyan eseményeket biztosítsunk, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetnek fogyasztóikkal, illetve az együttműködés részét képező kommunikációs eszközökkel színesíthessék marketingkommunikációs mixeiket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy rendezvényeink igen sikeresek, és szorosan összeforrottak névadó brandjeikkel és az őket támogató szponzori márkákkal.

Keressen bennünket és megtaláljuk az ön terméke számára a legmegfelelőbb rendezvényt portfóliónkban!

 

ELÉRHETŐSÉG:

Tel.: +36-30/919-3891
E-mail.: adrienn.takacs@centralmediacsoport.huCímkék: