Az ELLE a Société Budapesttel összefogva, 2019 februárjától minden hónapban az adott lapszám izgalmas és különleges szereplőivel lapszámbemutatót tart. Nem érdemes kimaradni sem vendégként, sem pedig a célzott és hatékony elérést keresőknek!

 

Az ELLE arra ösztönzi a nőket, hogy felfedezzék és ünnepeljék egyéni stílusukat és erejüket az élet minden területén. Mindeközben nem veszíti el kifinomult stílusát, humorát, és mindvégig egy lépéssel a többiek előtt jár.

Nyitott, nemzetközi, véleményformáló és megbízható.

Releváns, a 21.századi nőket érintő témákkal foglalkozik Magyarországon is nemzetközi színvonalon.

A Société is ezeket az értékeket képviselve épült és kezdett el működni Budapest belvárosában. Minden hónapban az Elle-el összefogva az adott lapszám izgalmas és különleges szereplőivel lapszámbemutatót tartunk. Nem érdemes kimaradni!

Tervezett időpontok:

minden hónap második keddje, 19:00
(összesen 8 alkalom)


Tervezett létszám:

100-180 fő


Helyszín:
Société Budapest
(1051 Budapest, Sas utca 15.)

 

| Elle × Société Talks | 

| ELLE Talks | korábbi lapszám bemutató | életképek |

KAPCSOLAT

Takács Adrienn

BTL projektkoordinátor

Célunk, hogy partnereinknek olyan eseményeket biztosítsunk, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetnek fogyasztóikkal, illetve az együttműködés részét képező kommunikációs eszközökkel színesíthessék marketingkommunikációs mixeiket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy rendezvényeink igen sikeresek, és szorosan összeforrottak névadó brandjeikkel és az őket támogató szponzori márkákkal.

Keressen bennünket és megtaláljuk az ön terméke számára a legmegfelelőbb rendezvényt portfóliónkban!

 

ELÉRHETŐSÉG:

Tel.: +36-30/919-3891
E-mail.: adrienn.takacs@centralmediacsoport.huCímkék: