Mind az egyedi látogatók, mind az oldalletöltések számát tekintve erősödött az akcios-ujsag.hu áprilisban*: míg a real userek száma közel 15%-kal nőtt, az oldal tartalmai 8%-kal több oldalletöltést generáltak az előző hónaphoz képest.

A legnagyobb hazai kiskereskedelmi áruházak szórólapjait összegyűjtő platform Viber-csatornát is indított, melyben a legfrissebb akciók mellett spórolási tippek, trükkök is helyet kapnak, illetve kérdezni is lehet az oldal szakértő csapatától, tovább növelve a közösségi élményt.

„Organikusan is kiemelkedő érdeklődésre tart számot az akcios-ujsag.hu, teszi mindezt egy dinamikusan növekvő piacon. A termék fejlődését a jövőben új, hasznos funkciókkal és a jelenleginél is hatékonyabb UX tervezéssel szeretnénk elősegíteni, hogy a látogatószám növelése mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk, megkerülhetetlen szolgáltatást építve mind hirdetőink, mind olvasóink számára”

Stankovics Mátyás

termékmenedzser, Akciós-Újság.hu

A havi látogatószámot és az oldalon eltöltött időt tekintve is piacvezető** akcios-ujsag.hu friss hirdetési megoldásai ide kattintva érhetők el. 

*Forrás: Grafana, Bt, 2024 április
**Forrás: Google Analytics, SimilarWeb, 2024 február