Matrica

A matrica a weboldal tartalmi részén kívül található, figyelemfelhívó színes kép, amely megmoccan, ha az egeret felé visszük, kattintásra pedig a teljes oldalt elsötétíti és a közepén egy márkázható csíkban YouTube embed videót indít el. A matrica követi a görgetést, így állandóan látható.

Bővebben

Seethru

Seethru A seethru egy olyan fixen beállított „background” hirdetési forma, ahol a tartalmi oldalon...

Bővebben

Videostitial

A videostital olyan layeres, különleges online hirdetési felület, ami eltakarja az oldalt és automatikusan indul el benne a maximum 8-12 mp hosszú videó.

Bővebben

Supernova

A Supernova a cikkoldalakon, a lead szöveg alatt kezdődik, automatikusan indul el benne a videó. A felület statikus részén található 3 menügomb, amelyek különböző url-ekre vihetik az érdeklődőket.

Bővebben

Video wallpaper

A site hátterén videoanimáció fut, amelynek teljes tartalma akkor válik láthatóvá, amikor a site tartalma letolódik. Ez első alkalommal automatikusan, további oldalletöltéskor a fejléc banneren a “Megnézem” gombra kattintva történik meg.

Bővebben

Video roadblock

A Roadblock bannerbe ágyazott You Tube videó a banner betöltődését követően automatikusan elindul. Látványos videó megoldás, amely a látogató figyelmének a középpontjába kerülve növeli az átkattintási arányt.

Bővebben

Video board

A videoboard több mint hagományos háttérátszínezés és billboard banner együttese – kattintásra a site tartalma eltűnik, helyetet a user egy videót tekinthet meg.

Bővebben

Video billboard

Billboard bannerbe ágyazott YouTube videó, ami automatikusan elindul a banner betöltődésével.

Bővebben

Interstitial

Az interstitial egy olyan különleges hirdetési lehetőség, amely a site betöltését megszakítja, és teljes oldalméretben megjelenik a tartalom előtt. A tartalomra átugrani a jobb felső sarokban elhelyezett linkre kattintva, vagy a visszaszámlálás végét követően tudunk.

Bővebben

Full page layer

A Full page layer olyan nagyméretű banner formátum, ami az oldalak tartalma előtt jelenik meg.

Bővebben

Sticky slider

A Sticky slider esetében a kreatív bal oldali része az oldal jobb szélén fixen látható (“belóg” a képernyőre), majd kattintásra teljes méretre nyílik, beúszva az oldal tartalma elé.

Bővebben

Slider

Olyan nagy méretű, látványos felület, mely az oldal jobb hasábjában jelenik meg a kreatív, egy nagyméretű (300 x 600), álló formátum, ami 5 statikus képből tevődik össze. A képek automatikusan váltakoznak, de a rajta elhelyezett nyilakkal a felhasználó is tudja váltani a képeket.

Bővebben

Roló

Az oldal tetején megjelenő, húzásra “ingerlő”, logóval ellátott egyedi kreatív ösztönzi a látogatót interaktivitásra, azaz a nagyméretű hirdetés rolószerű lehúzására.

Bővebben

Roll band video

A roll band videó egy olyan látványos, egyedi megjelenés, amelynek során automatikusan az oldal tetejéről “lecsúszik” a hirdető kreatív elemeit és videóját tartalmazó sáv, miközben elindul a sávba embeddelt videó is. A sáv görgetés során is a site felett marad, majd a videó végét követően eltűnik a site jobb oldalánál, és csak egy kisméretű sáv jelzi ottlétét.

Bővebben

Roadblock cube

A roadblock cube a hagyományos roadblock banner helyén, a fejléc zónában futó interaktív megjelenés, amely egy függőleges tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Puzzle

A half page zónájában található, 300 x 400 méretű takeover banner, amely oldalletöltéskor első alkalommal önmagától, utána kattintásra hajtogatódik ki kifejezetten látványosan 900 x 800 méretűre. A banner a jobb felső sarokban található bezár gombbal zárul be.

Bővebben

Multiexpand box

A multiexpand box tulajdonképpen egy olyan méretet változtató medium rectangle (300×250 banner), amely mouse overre “megnő” és eltolja az oldal tartalmát, majd ha az egeret elmozdítják, visszatér kiindulási méretére.

Bővebben

Magnum

A magnum olyan, minden sztenderdet meghaladóan nagyméretű, az oldal nyitó-/rovatnyitó oldalának tartalmi részében megjelenő display hirdetési felület, ami csak bizonyos site-jainkon érhető el.

Bővebben

Leporelló

A billboard méretében és helyén megjelenő, mouse overre lenyíló és a videót automatikusan elindító hirdetés.

Bővebben

Insight

A Startlapon nyitóoldalán elérhető, látványos hirdetési formátum. Az Insight hirdetés a lefelé scrollozás során megakad a képernyő tetején, és csak további görgetéssel takarja el azt a Startlap nyitóoldalának tartalma.

Bővebben
  • 1
  • 2