Videoscratch

A roadblock zónában megjelenő 640x640px-es statikus kép, ami user interakció során eltüntethető (le kell „kaparni”), és ennek hatására újabb kép jelenik meg alatta egy videóval, ami automatikusan elindul, ha lekapartuk a felület nagy részét.

Bővebben

Scrollpaper

Felső banner helyén megjelenő statikus háttérkép. Az oldal lefele görgetésekor a felsőbb „foreground grafika” rágördül az alsóbb rétegű „background” háttérre. A kurzort (opcionális) át tudjuk állítani a háttérhez kapcsolódó termékképre.

Bővebben

Nyitó katalógus

A klasszikus szórólap online változata. Nyilakkal lapozható oldalszám kiírással. 1260 x 678 felületen jelenik meg.

Bővebben

BIG-Leporello

Felső banner helyen megjelenő (970x350px), egérérintésre kinyíló (1250x518px) és az embed videót automatikusan elindító hirdetés.

Bővebben

VideoOverlay

Felső bannerhelyen megjelenő ultrawide videón megjelenő layer, ami igény szerint színezhető, feliratozható, logózható.

Bővebben

Scratch Duplabillboard

A scratch duplabillboard egy 970×400 felületen megjelenő statikus kép, amely a user interakció során eltüntethető (le kell „kaparni”), és ennek hatására újabb kép jelenik meg.

Bővebben

ScratchPaper

Felső banner helyén megjelenő statikus háttérkép, ami user interakció során eltüntethető (le kell „kaparni”), és ennek hatására újabb kép jelenik meg.

Bővebben

Roadblock Secrets

A Roadblock Secrets a hagyományos roadblock banner helyén, cikktörő zónában futó interaktív megjelenés. A 640×400 px méretű slideren három finoman pulzáló, kör alakú image tag 3-3 plusz információ elhelyezését teszi lehetővé.

Bővebben

Octa-BigRoadblockCube

Az Octa-BigRoadblockCube egy roadblock zónában futó 640×600 px méretű interaktív megjelenés, amely egy vízszintes tengelye körül forgó, nyolcoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 8 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Octa-RoadblockCube

Az Octa-RoadblockCube a hagyományos roadblock banner helyén, cikktörő zónában futó interaktív megjelenés, amely egy vízszintes tengelye körül forgó, nyolcoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 8 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Roadblock VideoCube

A Roadblock VideoCube a hagyományos roadblock banner helyén, cikktörő zónában futó interaktív megjelenés, amely egy függőleges tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

OctaCube

Az OctaCube a hagyományos billboard banner helyén, a fejléc zónában futó interaktív megjelenés, amely egy vízszintes tengelye körül forgó, nyolcoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 8 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Big billboard cube

A big billboard cube a hagyományos billboard banner helyén, a fejléc zónában futó interaktív megjelenés, amely egy vízszintes tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Big roadblock cube

A roadblock zónában futó 640×600 px méretű interaktív megjelenés, amely egy függőleges tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Half page cube

A hagyományos half page banner helyén, az oldalsávban futó interaktív megjelenés, amely egy függőleges tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Katalógus

A klasszikus szórólap online változata, nyilakkal lapozható oldalszám kiírással.

Bővebben

Seeblock

A roadblock felületén megjelenő hirdetési forma, ahol egy fix háttér felett átúszik egy transzparens kép.

Bővebben