BIG-Leporello

Felső banner helyen megjelenő (970x350px), egérérintésre kinyíló (1250x518px) és az embed videót automatikusan elindító hirdetés.

Bővebben

VideoOverlay

Felső bannerhelyen megjelenő ultrawide videón megjelenő layer, ami igény szerint színezhető, feliratozható, logózható.

Bővebben

Scratch Duplabillboard

A scratch duplabillboard egy 970×400 felületen megjelenő statikus kép, amely a user interakció során eltüntethető (le kell „kaparni”), és ennek hatására újabb kép jelenik meg.

Bővebben

ScratchPaper

Felső banner helyén megjelenő statikus háttérkép, ami user interakció során eltüntethető (le kell „kaparni”), és ennek hatására újabb kép jelenik meg.

Bővebben

Roadblock Secrets

A Roadblock Secrets a hagyományos roadblock banner helyén, cikktörő zónában futó interaktív megjelenés. A 640×400 px méretű slideren három finoman pulzáló, kör alakú image tag 3-3 plusz információ elhelyezését teszi lehetővé.

Bővebben

Octa-BigRoadblockCube

Az Octa-BigRoadblockCube egy roadblock zónában futó 640×600 px méretű interaktív megjelenés, amely egy vízszintes tengelye körül forgó, nyolcoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 8 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Octa-RoadblockCube

Az Octa-RoadblockCube a hagyományos roadblock banner helyén, cikktörő zónában futó interaktív megjelenés, amely egy vízszintes tengelye körül forgó, nyolcoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 8 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Roadblock VideoCube

A Roadblock VideoCube a hagyományos roadblock banner helyén, cikktörő zónában futó interaktív megjelenés, amely egy függőleges tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

OctaCube

Az OctaCube a hagyományos billboard banner helyén, a fejléc zónában futó interaktív megjelenés, amely egy vízszintes tengelye körül forgó, nyolcoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 8 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Big billboard cube

A big billboard cube a hagyományos billboard banner helyén, a fejléc zónában futó interaktív megjelenés, amely egy vízszintes tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Big roadblock cube

A roadblock zónában futó 640×600 px méretű interaktív megjelenés, amely egy függőleges tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Half page cube

A hagyományos half page banner helyén, az oldalsávban futó interaktív megjelenés, amely egy függőleges tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Katalógus

A klasszikus szórólap online változata, nyilakkal lapozható oldalszám kiírással.

Bővebben

Seeblock

A roadblock felületén megjelenő hirdetési forma, ahol egy fix háttér felett átúszik egy transzparens kép.

Bővebben

Dupla roadblock videóval

A roadblock zónában megjelenő 640×600 px méretű formátum, a felületbe ágyazott YouTube videó némán, automatikusan elindul a banner betöltődésével.

Bővebben

Dupla roadblock

A roadblock zónában megjelenő 640×600 px méretű formátum, amely lehet statikus vagy html5 is.

Bővebben

Filmharmónika

A half page zónában megjelenő 300×600 px méretű formátum, amely nyitásra ösztönző módon mozog, kattintásra hajtogatódik ki 900×600 px méretűre. Kinyitás után egy videó is elindul, lejátszás után pedig visszahajtogatódik a kreatív.

Bővebben

Félharmónika

A half page zónában megjelenő 300×600 px méretű formátum, amely nyitásra ösztönző módon mozog, kattintásra hajtogatódik ki 900×600 px méretűre és a kreatívon található bezár gombbal zárul be (hajtogatódik vissza).

Bővebben