OctaCube

Az OctaCube a hagyományos billboard banner helyén, a fejléc zónában futó interaktív megjelenés, amely egy vízszintes tengelye körül forgó, nyolcoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 8 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Big billboard cube

A big billboard cube a hagyományos billboard banner helyén, a fejléc zónában futó interaktív megjelenés, amely egy vízszintes tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Big roadblock cube

A roadblock zónában futó 640×600 px méretű interaktív megjelenés, amely egy függőleges tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Half page cube

A hagyományos half page banner helyén, az oldalsávban futó interaktív megjelenés, amely egy függőleges tengelye körül forgó, négyoldalú “hasábot” jelenít meg. A banner 4 oldala több kép, egymásra épülő üzenet, sztori megjelenítésére is alkalmas.

Bővebben

Katalógus

A klasszikus szórólap online változata, nyilakkal lapozható oldalszám kiírással.

Bővebben

Seeblock

A roadblock felületén megjelenő hirdetési forma, ahol egy fix háttér felett átúszik egy transzparens kép.

Bővebben

Dupla roadblock videóval

A roadblock zónában megjelenő 640×600 px méretű formátum, a felületbe ágyazott YouTube videó némán, automatikusan elindul a banner betöltődésével.

Bővebben

Dupla roadblock

A roadblock zónában megjelenő 640×600 px méretű formátum, amely lehet statikus vagy html5 is.

Bővebben

Filmharmónika

A half page zónában megjelenő 300×600 px méretű formátum, amely nyitásra ösztönző módon mozog, kattintásra hajtogatódik ki 900×600 px méretűre. Kinyitás után egy videó is elindul, lejátszás után pedig visszahajtogatódik a kreatív.

Bővebben

Félharmónika

A half page zónában megjelenő 300×600 px méretű formátum, amely nyitásra ösztönző módon mozog, kattintásra hajtogatódik ki 900×600 px méretűre és a kreatívon található bezár gombbal zárul be (hajtogatódik vissza).

Bővebben

Cross slider billboard

Billboard zónában futó interaktív banner, egy csúszka jobbra-balra mozgatásával két képet tesz láthatóvá, így az „előtte-utána” vagy „A/B” élmények átadását hatékonyan támogatja.

Bővebben

Cross slider roadblock

Cikkben található roadblock zónában futó interaktív banner. Egy csúszka jobbra-balra mozgatásával két képet tesz láthatóvá, így az „előtte-utána” vagy „A/B” élmények átadását hatékonyan támogatja.

Bővebben

Swipe Cards

A half page zónában megjelenő formátum, ahol a kreatív közepén folyamatosan körbe forog három statikus képből álló kártya.

Bővebben

Roadcards

Három „szétvágott” kép egymásra téve jelenik meg a roadblock zónában, ami az oldalon való scrollozás hatására egymás mellé rendeződik, amint „fókuszba” kerül egy teljes egész képet kiadva.

Bővebben

Cards

Három „szétvágott” kép egymásra téve jelenik meg, ami az oldalon való scrollozás hatására egymás mellé rendeződik, amint „fókuszba” kerül egy teljes egész képet kiadva.

Bővebben

Swipe

A half page zónában megjelenő formátum, ahol a kreatív közepén folyamatosan körbe forognak a termékek.

Bővebben

Invert

A roadblock zónában megjelenő két statikus kép, aminek az elemei user interakcióra vertikálisan átfordulnak. Az átkattintáson kívül mérni tudjuk a display átforduló elemeinek számát.

Bővebben

Rollpaper

2 db statikus képből álló háttér, ami a mozgó óriásplakátokhoz hasonlóan, figyelemfelkeltő módon részleteiben átfordul.

Bővebben

Bumper ad

Nem átugorható videós hirdetési formátum, legfeljebb 6 másodperc hosszú, amely a videó előtt kerül lejátszásra. Ajánljuk márka és/vagy termékismertség kialakításakor, valamint alkalmas több márkaüzenetet rotálására.

Bővebben