A Central Médiacsoport kiemelkedő elérésű portfóliója lehetőséget ad partnereinknek arra is, hogy a 360 fokos integrált médiamixet kiegészíthessék szerződéses vloggereink releváns videós tartalmaival is. Az influencer csomagokban a forgatott anyagok, PR videók, termékmegjelenítés mellett az influencer csatornáin történő kommunikációs megoldásokat is kínálunk.

Takács Nóra

Nóra sikeres influencer, akit az elmúlt években számos márka és cég is hiteles szakértőjéül választotta termékeik népszerűsítéséhez. A Jó Nők tanácsadója 2011 óta.

Követője hiteles szakértőként tekint rá a szépségápolással, divattal, receptekkel, DIY-val, házi praktikákkal és egészséges életmóddal kapcsolatos témákban.

Takács Nóri csatornái:

| MEGVALÓSULT EGYÜTTMŰKÖDÉSEK |

ForHerSzandra

Szandra Theverystyleblog YouTube csatornáját 2012 februárjában indította el,majd 2016-ban váltotta ForHerblog névre. Ekkor kapta a Youtube csatornája a ForHerSzandra nevet.
Több, mint 32 00000 videó megtekintéssel büszkélkedhet.

Követője hiteles szakértőként tekint rá kedvenc kozmetikumokat,sminkeket,újdonságokat,baba-mama témájú termékeket,mindent,ami egy nőt,anyaként érdekelhet.

ForHerSzandra csatornái:

| MEGVALÓSULT EGYÜTTMŰKÖDÉSEK |

Schreiter Lilla

Schreiter Lilla a STYLEDUST bloggere, a Meglepetés influencere 2003 óta szabadúszó stylist-ként dolgozik, akinek előremutató stílusérzékkel ragadja meg a szépség, divat, egészség, gasztro, lakber, utazás témákat.

Mottója: „A stílus legyen veletek!”

Schreiter Lilla csatornái:

| MEGVALÓSULT EGYÜTTMŰKÖDÉSEK |

Megvalósult videó Facebook posztja itt érhető el.

Gökler Kriszti

Kriszti nyitott és aktív ezen  témakörökben. Social media platformjain egyedi és hiteles tartalmakat állít elő. Felületei dinamikusan fejlődnek, kitűnő példa erre a YouTube csatornája, amely négy év alatt már több mint 3,2 millió megtekintésnél jár.

Gökler Kriszti csatornái:

Nagy Anna

Nagy Anna jógaoktató, a Yogasecrets Stúdió megalkotója. A jóga iránti szenvedélye 15 éves korától töretlenül tart. Szerette volna mindazt a jót, amelyet a jóga az életébe hozott, átadni másoknak is.
Akárcsak a Well&fit magazin, Anna is aktív, a testi-lelki harmónia, a sport és az életmód területén. Social média platformjain egyedi, jól megkülönböztethető és hiteles tartalmakat állít elő. Dinamikusan növekvő social felületeire nagy hangsúlyt fektet. Kitűnő példa erre az Instagram csatornája, amely pár hónap leforgása alatt, több ezer fővel növekedett.

Nagy Anna csatornái:

Módis Gabriella

Módis Gabriella, feleség, édesanya, két cica gazdája és a legújabb Nők Lapja Egészség magazinnal együttműködő influencerünk.

Gabi gyerekkora óta szeret előadni és alkotni, állítása szerint az esztétikumhoz való vonzalma már egészen fiatalon egmutatkozott.  20-as évei elején az Estée Lauder alkalmazásában erősítette a Bobbi Brown csapatát és alkalmanként a Guerlain teamjében is segédkezett.

2017 óta profi sminkes, Páll Adrienn sminkiskolájában végzett divatsminkesként.

Immár több mint 3 éve készít YouTube videókat különböző témákban. Videóinak a total megtekintése már 11 millió felett jár.
Felismerhető a szarkasztikus humoráról, igyekszik újszerűen feldolgozni a jól bevált topikokat is. A magánéletét nem tárja a feliratkozói elé, de szívesen osztja meg tapasztalatait akár kényesebb ügyekben és örömmel gyárt edukatív tartalmat szórakoztató formában.

Módis Gabi csatornái:

Semjén Nóra

Semjén Nóra az Anyakivan oldalak tulajdonosa. Nóra a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett, folyékonyan beszél angolul, szerepel színházban, filmekben, szinkronizál, interjúzik, vlogol.  Életvidám, aktív, kreatív édesanya, feleség, családos nő két gyermekkel, aki egyaránt odafigyel önmagára és szeretteire, dolgozik, süt-főz, bulizik, sportol, bevásárol, szívesen kipróbál új termékeket, szolgáltatásokat, és nem utolsó sorban imád utazni.

Gyakran humorosan,  ironikusan, de mindig hitelesen mutatja be az általa kipróbált termékeket és szolgáltatásokat.

Csatornái: 

Bemutatkozó videója itt megtekinthető!

| MEGVALÓSULT EGYÜTTMŰKÖDÉSEK |

| EGYEDI INFLUENCER EGYÜTTMŰKÖDÉSEK |

Igény esetén lehetőséget biztosítunk Partnereink számára a fenti influencereken túl más tartalomgyártókkal is együttműködni. 

*Ajánlatért kérjük, írjon a magazinhirdetes@centralmediacsoport.hu e-mail címre.