A Central Médiacsoport kiemelkedő elérésű portfóliója lehetőséget ad partnereinknek arra is, hogy a 360 fokos integrált médiamixet kiegészíthessék szerződéses vloggereink releváns videós tartalmaival is. Az influencer csomagokban a forgatott anyagok, PR videók, termékmegjelenítés mellett az influencer csatornáin történő kommunikációs megoldásokat is kínálunk.

Takács Nóra

Nóra sikeres influencer, akit az elmúlt években számos márka és cég is hiteles szakértőjéül választotta termékeik népszerűsítéséhez. A Jó Nők tanácsadója 2011 óta.

Követője hiteles szakértőként tekint rá a szépségápolással, divattal, receptekkel, DIY-val, házi praktikákkal és egészséges életmóddal kapcsolatos témákban.

Takács Nóri csatornái:

| MEGVALÓSULT EGYÜTTMŰKÖDÉSEK |

Szilvaglam

Szilva 2013-óta sikeres influencer, akinek a youtube csatornája töretlenül halad előre. Az elmúlt években számos márka és cég hiteles szakértőjéül választotta termékeik népszerűsítéséhez. Social csatornáinak vezető témái a divat és a beauty. 

Szilvaglam csatornái:

| MEGVALÓSULT EGYÜTTMŰKÖDÉSEK |

ForHerSzandra

Szandra Theverystyleblog YouTube csatornáját 2012 februárjában indította el,majd 2016-ban váltotta ForHerblog névre. Ekkor kapta a Youtube csatornája a ForHerSzandra nevet.
Több, mint 32 00000 videó megtekintéssel büszkélkedhet.

Követője hiteles szakértőként tekint rá kedvenc kozmetikumokat,sminkeket,újdonságokat,baba-mama témájú termékeket,mindent,ami egy nőt,anyaként érdekelhet.

ForHerSzandra csatornái:

| MEGVALÓSULT EGYÜTTMŰKÖDÉSEK |

Schreiter Lilla

Schreiter Lilla a STYLEDUST bloggere, a Meglepetés influencere 2003 óta szabadúszó stylist-ként dolgozik, akinek előremutató stílusérzékkel ragadja meg a szépség, divat, egészség, gasztro, lakber, utazás témákat.

Mottója: „A stílus legyen veletek!”

Schreiter Lilla csatornái:

| MEGVALÓSULT EGYÜTTMŰKÖDÉSEK |

Megvalósult videó Facebook posztja itt érhető el.

Gökler Kriszti

Új pillérekkel bővült a Well&fit magazin 2019-ben, a sport és diéta mellé még több életmód (egészség, lélek, párkapcsolat, szépségápolás, divat, fenntarthatóság, egészséges táplálkozás) tartalmú cikkek jelennek meg.

 Akárcsak a Well&fit magazin, úgy Kriszti is, nyitott és aktív ezen  témakörökben. Social media platformjain egyedi és hiteles tartalmakat állít elő. Felületei dinamikusan fejlődnek, kitűnő példa erre a YouTube csatornája, amely négy év alatt már több mint 3,2 millió megtekintésnél jár.

Gökler Kriszti csatornái:

Nagy Anna

Nagy Anna jógaoktató, a Yogasecrets Stúdió megalkotója. A jóga iránti szenvedélye 15 éves korától töretlenül tart. Szerette volna mindazt a jót, amelyet a jóga az életébe hozott, átadni másoknak is.
Akárcsak a Well&fit magazin, Anna is aktív, a testi-lelki harmónia, a sport és az életmód területén. Social média platformjain egyedi, jól megkülönböztethető és hiteles tartalmakat állít elő. Dinamikusan növekvő social felületeire nagy hangsúlyt fektet. Kitűnő példa erre az Instagram csatornája, amely pár hónap leforgása alatt, több ezer fővel növekedett.

Nagy Anna csatornái:

Semjén Nóra

Semjén Nóra a HAPPY FAMILY videós tartalmaink főszereplője. Nóra a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett, folyékonyan beszél angolul, szerepel színházban, filmekben, szinkronizál, interjúzik, vlogol.  Életvidám, aktív, kreatív édesanya, feleség, családos nő két gyermekkel, aki egyaránt odafigyel önmagára és szeretteire, dolgozik, süt-főz, bulizik, sportol, bevásárol, szívesen kipróbál új termékeket, szolgáltatásokat, és nem utolsó sorban imád utazni.

Gyakran humorosan,  ironikusan, de mindig hitelesen mutatja be az általa kipróbált termékeket és szolgáltatásokat.

 

Bemutatkozó videója itt megtekinthető!

| MEGVALÓSULT EGYÜTTMŰKÖDÉSEK |

Így segít a repedezett sarkon a Flexitol krém

Nóri olyan problémával küzd, amivel valószínűleg már te is találkoztál. Megmutatjuk, ő hogyan győzi le a csúnya, repedezett sarkakat. A videó a Stada Hungary Kft. támogatásával készült. #hirdetés, #flexitol #apoldalabad #sarokbalzsam

Közzétette: Nők Lapja – 2019. szeptember 6., péntek

*Ajánlatért kérjük, írjon a magazinhirdetes@centralmediacsoport.hu e-mail címre.