Különleges és támogatott megjelenési lehetőségek

S.A.S.

Az ilyen típusú megjelenés azáltal erősíti a hirdető márkakommunikációját, hogy az újság szerkesztett részeként jelenik meg. A megjelenés tisztán reklám jellegű, viszont a kiadvány stílusának megfelelő, szerkesztők által szerkesztett. Kizárólag szöveges háttéranyagot kérünk az ügyféltől, nem készre írt szöveget.  A szerkesztőség írja.

Korábban megvalósult SAS megjelenések

Rovatszponzoráció

A hirdető a számára releváns, non branded, független szerkesztőségi tartalmat változtatás nélkül szponzorálhatja. Minimum 1/1 felület szponzorálható. Az 1/8 felületű szponzorációs csíkban logó és szlogen és/ vagy leírás mellett megjelenhet a termék(ek) fotója is. A rovatszponzorációs csíkot a szerkesztőség állítja össze.

Tématámogatás

Fizetett támogatási lehetőség. Az ügyfél hirdetésének megjelenése releváns téma mellé pozícionálva. A tématámogatott anyagban az ügyfél által jelzett, számára fontos témát, területet súlyozottabban vesszük figyelembe. Lehetőséget biztosítunk logó elhelyezésére a támogatott szövegben.

S.A.S. mellékletek

Kiadónk lehetőséget biztosít olyan 3 vagy több oldalas összeállítások, úgynevezett PROMÓCIÓS (SAS) mellékletek megvalósítására, amelyek az ügyfél számára releváns témakörben, bővebb terjedelemben készülnek.

PR cikk

Olyan szöveges tartalom, amelyben a szöveg részaránya meghaladja az 50%-ot. Lay-outja és betűtípusa  elkülönül  a  szerkesztőségi tartalomtól  Teljes egészében a hirdető készíti.

Bővebben a Különleges és támogatott megjelenési lehetőségekről itt olvashat.