Olvasói szavazások, pályázatok, nyereményjátékok

Tartalmi megoldásaink keretében partnereinknek interaktív és közvetlen kapcsolatot kínálunk a fogyasztókkal. Szavazásokat, pályázatokat szervezünk nyereményekkel, saját felületeink aloldalain vagy az erre a célra kialakított microsite-on. Ezeket az akciókat jelentős online, social és print médiával támogatjuk, továbbá üzleti partnereinknek ezeken a felületeken egyedi megjelenési lehetőségeket is kínálunk.

Megvalósult együttműködéseink

2020-ban először rendeztünk meg Partnerre szabva egy online közönségszavazást, ahol 2 héten keresztül 4 alkategóriában közel 60 termékre lehetett szavazni. A 2 hetes szavazási időszakot egy digitális és közösségi médiakampány kísérte. A pályázat lezárásaként a nyerteseket pedig online közöltük.

Beauty Awards pályázat

Immáron ötödik alkalommal rendezzük meg a Beauty Awards szépségpályázatunkat, melyen Magyarország legjobb szépségtermékei méretik meg magukat.

A pályázat egy nevezési időszakkal kezdődik, melyen Partnereink jelölhetik termékeiket, majd az egy hónapos online szavazási időszakban – melyet kiemelkedő médiaértékű és elérésű digitális- és közösségi médiakampány kísér- az olvasók döntik el, számukra melyik a kategória legjobb terméke. A szavazási időszak alatt a szakmai zsűri is bírálja a termékeket, így eredményhirdetésnél 1 olvasói és 1 zsűri díjazottat hirdetünk alkategóriánként.

A pályázat lezárásaként online és offline hirdetjük ki a nyertes márkák termékeit, akik kommunikációjukban használhatják a Beauty Award Winner logót.

*Ajánlatért kérjük, írjon a magazinhirdetes@centralmediacsoport.hu e-mail címre.