Elindultak a Central magazinok podcast csatornái. A legizgalmasabb beszélgetések már nemcsak olvashatóak a magazinokban, de hallhatóak is.
A mikrofonnál a lapjaink újságírói, akik szakembereket szólaltatnak meg egy-egy közérdeklődésre számot tartó témában vagy éppen a legzárkózottabb sztárokat nyitják meg és igazi baráti hangulatot teremtenek a stúdióban. Szóba kerül a kultúra, a művészet, az életmód, párkapcsolati és közéleti kérdések, személyes sikerek és kudarcok, amelyek hiteles információk és valódi emberi sorsok.

Inspiráló nők – Integrált podcast megjelenés

A magazinban megjelenő Inspiráló nők sorozat az online térben is helyet kapott, ezáltal izgalmas integrált megjelenési lehetőségeket kínál a hirdetők számára.

Az adott lapszám megjelenésének hetében meghallgatható a beszélgetés egy hosszabb lélegzetvételű podcast formájában is a nőklapja.hu weboldalon.

Az interjú mellett felhívjuk az olvasók figyelmét az online felületen elérhető, kibővített tartalomra.

Az Inspiráló nők podcast adásait itt hallgathatja meg.

Best podcast 

A legizgalmasabb beszélgetések már nemcsak olvashatóak, de hallhatóak is. A mikrofonnál a BEST magazin újságírói, akik profizmusukkal a legzárkózottabb sztárokat is képesek megnyitni és igazi baráti hangulatot teremtenek a stúdióban.

Szóba kerül a kultúra, a művészet, a színpad, a sikerek és kudarcok…  Hiteles történetek, valódi emberi sorsok sztár köntösben. Podcastunk elérhető az  iTunes-on, Spotify-on és a Google Podcastson is.

A Best podcast adásait itt hallgathatja meg.

Marie Claire podcast megjelenések

Bovariné másik élete
Milyen élete lehetne ma, a 21. századi Budapesten Gustave Flaubert tragikus sorsú nőalakjának, Bovarynénak? Mit gondolna a kor legfontosabb társadalmi kérdéseiről? Mit szólna az aktuális divathoz? Milyen könyveket olvasna és melyik lenne a kedvenc kiállítása? Ilyen kérdésekre keresi a választ a havonta jelentkező kulturális hangjáték podcast.

Női tárca
A Marie Claire  pénzügyi podcastjében szakértőkkel járunk körül néhány, a hétköznapi életben is fontos pénzügyi témát a nőket terhelő pink tax problémájától a Wall Streeten dolgozó nők karrierképén át a bérigény sokakat foglalkoztató kérdéséig.

A Marie Claire podcast adásait itt hallgathatja meg.

*Részletekért és ajánlatért kérjük, írjon a magazinhirdetes@centralmediacsoport.hu e-mail címre.