Díjak, elismerések

2015Belicza Bea (Hír24) „Miért szülnek a szegények, ha nem tudják eltartani a gyereket?” című munkájával érdemelte ki a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) „Média a Társadalomért” pályázatának első díját
2016Oroszi Babett (Hír24) és Máriás Leonárd (HVG) megosztva kapták a 2013-as év legjobb tényfeltáró írásaiért járó Soma-díjat (kiíró: Gőbölyös József Soma Alapítvány és a Transparency International Magyarország Alapítvány)
A Mindshare csapata és társpályázóként az NLCafé szerkesztősége a Kreatív szakmai magazin által kiírt Content Marketing Awards 2017 pályázatán az FMCG termékek kategóriában bronzérmet kaptak a "Becsengettek" néven futó Unilever kampányért.
2017Az MMS Communications Hungary és a Central Digitális Média közösen nyert CMA díjat az NLCafén megjelenő Natur Aqua "Élni akarok" kampánnyal, a Coca-Cola Magyarország megbízásából
Nádasi Eszter (NLC) ,,30 évet várni a helyes diagnózisra: ilyenek a ritka betegséggel élők mindennapjai" című munkájával érdemelte ki a Magyar Újságírók országos Szövetségének Dr. Szegő Tamás díját
Bordás Veronika (National Geographic) nyerte a Telekom fenntarthatósági sajtódíját, a cikk a nemek közötti esélyegyenlőség és társadalmi tolerancia jegyében a magyar gender kérdést és a szexuális kisebbségek jogait veszi górcső alá.
Kálmán Attila (24.hu) nyerte a novemberi Minőségi Újságírás Díjat a Felház nevű keresztény mozgalmat bemutató cikksorozatával, hozzáállásával és a belefektetett munka mennyiségével nyerte el a zsűri tetszését.
2018Sebők Erika (Caféblog VIP blogger) nyerte a Richter Aranyanyu-díjat az egészségügyi szakdolgozó kategóriában a zsűri pontozása szerint.
Vitézy F Ibolya nyerte az Élet és Irodalom által kiírt Tarnói Gizella-díjat az Eu-s támogatások felhasználását részletező cikksorozatával. 1. cikk | 2. cikk | 3. cikk
Fabók Bálint, (G7) és Sajó Dávid (Index) újságírója megosztva nyerték el a januári Minőségi Újságírásért Díjat, a színházi tao-pénzekről szóló három részes cikksorozatáért kapták a szakmai elismerést.
A 24.hu csapata nyerte a februári Minőségi Újságírásért díjat az Elios Innovatív Zrt. közvilágítási projektjei körüli csalásokról szóló OLAF-jelentés megszerzéséért és feldolgozásáért.
Orosz R. Zoltán és Fülöp Dániel Mátyás (24.hu) nyerte a márciusi Minőségi Újságírás Díjat a Mátészalka és Debrecen között megfigyelt vonatközlekedési jelenségeken alapuló cikkükkel.
Bakóczy Szilvia (NLC) a Szegénységellenes Hálózat Alapítvány Szegénységről méltósággal Sajtódíjának különdíját vehette át a Cigánytelepről a Prezibe c. írásáért.
Antistigma díjat nyert az NLCafé újságírója. Kránicz Dorottya interjúalanyával, Bajomi Bálinttal együtt kapta az elismerést írásáért
Dömös Zsuzsanna a 24.hu újságírója kapta az „Év információbiztonsági újságírója” címet az Egyesület rendes tagjaiból álló bíráló bizottság döntése alapján.
Pető Péter, a 24.hu felelős szerkesztője kapta meg a Bossányi Katalin-díjat, a névadó munkásságának szellemiségét képviselő tevékenysége miatt.
A Vezess.hu csapata nyerte a GÉMOSZ Nívódíját az Év médiapartnere kategóriában.
Bielik István, a 24.hu fotórovatának vezetője kapta idén a Hemző Károly díjat, amelyet az a 35 év alatti magyar fotográfus nyerhet el, aki szellemiségében és a szakmai minőségben a díj névadójának munkásságához méltó műveket hoz létre a kiírást megelőző évben
Katz Dávid (24.hu) arany díjat nyert a Kreatív kommunikációs szaklap által szervezett Online Video Award (OVA) versenyen a sorozatával, amelyben különféle szépségipari kiegészítő eszközöket próbál ki. 1. video | 2. video