A rendezvény betelt, köszönjük a jelentkezéseket!

Gasztrohype 2018-ban, izgalmas trendek, influencerek,

és persze mentes szinte mindenhol

Hogyan kerül minden influencer a konyhába? Tényleg csak a mentes a nyerő a fogyasztóknál? Milyen a sikeres termékbevezetés receptje egy zárkózott piacon? Hogyan keresnek gasztro tartalmat a fogyasztók, milyen trendek figyelhetők meg, amikre hirdetőként mindenképpen érdemes felülni?

Egyáltalán mit mondanak a magyar gasztro nagyágyúk?

A Central Médiacsoport első ingyenes gasztro tematikájú konferenciáján górcső alá vesszük az aktuális kulináris tartalomfogyasztási szokásokat, valamint azt is megválaszoljuk, hogy tényleg csak a mentes-e a menő!

Előadók

Hegedűs Noémi

Meglepetés // főszerkesztő

Bereznay Tamás

Séf // A konyha ördöge

Kajári Zsófia

Nők Lapja Konyha // felelős szerkesztő

Kárai Dávid

Nosalty // felelős szerkesztő // ízHuszár

Vékási Andrea

Central Médiacsoport // megbízott üzletág-igazgató

Krankovics Béla

Nosalty // termékmenedzser

Szatmári Ferenc

// Főzelékes Feri

Geszler Nikolett

IPSOS // Senior Research Executive

Szabó György

Central Médiacsoport // Head of SEO

Dr. Törőcsik Mária

Pécsi Tudományegyetem // egyetemi tanár

Fördős Zé

// műsorvezető, főszerkesztő

Marczinus Írisz

Mindshare // Digital Group Head

Kisszékelyi Veronika

NLCafé, Caféblog // női portfólió termékmenedzser

Bodon Judit

Nosalty // dietetikus

Kapolka Ágnes

// food stylist

Szabó Éva

Central Médiacsoport // Nők Lapja Egészség // főszerkesztő

Puskás Nóra

// ételfotós

Czigler Katalin

Coca-Cola // marketingvezető

Szűcs Zsuzsanna

MSc dietetikus

Anger Zsolt

// színész

Nemes Nóra

Nosalty // újságíró, gasztroblogger

 

Havas Dóra

// gasztroblogger

 

Hering András

Nosalty // főszerkesztő

 

Program

Időpont: 2018. május 17., 9.00 – 14.45 | Helyszín: Central Médiacsoport Székház (1037, Budapest Montevideo u. 9.)

A nap házigazdája Jókuti András, a Világevő blog szerzője

09.00 – 09.30

Regisztráció

09.30 – 9.35

Köszöntő

// Baráth Andrea // Central Médiacsoport // marketingigazgató

09.35 – 09.50

A fogyasztók és a foodtrendek

// Dr. Törőcsik Mária // Pécsi Tudományegyetem // egyetemi tanár

09.50 – 10.05

Receptek a keresőben

// Szabó György // Central Médiacsoport // Head of SEO

10.05 – 10.25

#foodporn – Egy fotózás kulisszatitkai

// Puskás Nóra // ételfotós

//  Kapolka Ágnes // food stylist

// Nemes Nóra // újságíró, gasztroblogger

10.25 – 10.40

Mennyire édesszájúak a magyarok?

Czigler Katalin // Coca-cola // marketingvezető

Szűcs Zsuzsanna // Msc dietetikus

10.45 – 11.25

#mutimiteszel – Gasztro trendek hatása a tartalomgyártásra Kerekasztal beszélgetés

Hering András // Bodon Judit // Főzelékes Feri // Hegedűs Noémi //Szabó Éva // Kisszékelyi Vera

11.25 – 11.45

Kávészünet

11.45 – 12.00

Hitelesség és médiahasználat a gasztro márkák világában

// Geszler Nikolett // IPSOS // Senior Research Executive

12:00 – 12.15

A hitelesség a siker receptje

// Vékási Andrea // Central Médiacsoport // megbízott üzletág-igazgató

12:15 – 12.30

Hamlet a tűzhely mögött – a konyhában nincs színészkedés?

// Anger Zsolt //  színész

12.30 – 12.45

A gasztro videók térnyerése

// Krankovics Béla // Nosalty // termékmenedzser

12.45 – 13.00

Digitális sci-fi – az online platformok jövője

// Marczinus Írisz // Mindshare // Digital Group Head

13:05 – 13.45

Kerekasztal beszélgetés // Gasztro nagyágyúk – Megéri több lábon állni

Kajári Zsófia // Havas Dóra // Kárai Dávid // Fördős Zé  // Bereznay Tamás

13.45 – 14.45

Állófogadás

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Helyszín: Central Médiacsoport Székház (1037, Budapest Montevideo u. 9.)

REGISZTRÁCIÓ

A rendezvényre való jelentkezés ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Ezúton tájékoztatunk, hogy a rendezvényen fotó- és videófelvételek készülnek, melyeket a rendezvényt követően a Central Médiacsoport Zrt. kereskedelmi igazgatóságának hivatalos online felületein tervezünk nyilvánosan elérhető módon közzétenni a rendezvénnyel kapcsolatos kommunikáció, valamint üzleti tevékenységünk bemutatása érdekében.

A rendezvény betelt, köszönjük a jelentkezéseket!