2017. novembertől Mészáros Kinga látja el a cégcsoport stratégiai vezérigazgató-helyettesi feladatait. Az új vezető a Publicis Groupe-tól érkezik a Central Médiacsoport menedzsmentjébe, a jövőben kiemelt feladatai közé tartozik a stratégiailag fontos digitális területek irányítása és fejlesztése.

Mészáros Kinga 18 éves ügynökségi tapasztalattal rendelkezik, korábbi reklámkommunikációs munkái után 2005-ben csatlakozott a Saatchi & Saatchi nemzetközi ügynökséghez, 2007-től átvette az ügyfélkapcsolati osztály vezetését, majd 2009-től a cég ügyvezetője lett. A Publicis Groupe 2016. évi átszervezését követően a magyarországi Publicis One ügynökségi csoport vezetőjévé nevezték ki, amely 3 reklámügynökségi és 2 médiaügynökségi márkát egyesített. Az elmúlt másfél évben elsősorban a reklám- és médiaügynökségi üzleti modellek integrációját irányította.

A szakember 2017. november 27-én kezdi meg munkáját a Central Médiacsoportban. Kiemelt feladatai közé tartozik a stratégiailag fontos digitális területek irányítása, és fejlesztése.



Címkék: