A felhasználói és piaci igényeket követve egyre több videós tartalmat készítünk portfóliónkon. A pozitív olvasói és hirdetői visszajelzések eredményeként mára havi 10+ millió videó-hirdetést futtathatunk ki, erős brand safety környezetben!*
A minden eddiginél jobb olvasói élmény eléréshez elengedhetetlen egy kiemelkedő minőségű videólejátszó, amely a hirdetőknek is számos lehetőséget nyújt üzenetük hatékony átadására. Büszkén tudatjuk, hogy nyár végén Magyarországon elsőként vezettük be a világ vezető hálózatfüggetlen videólejátszóját, a JW-t, amely a leggyorsabb HTML5 lejátszó is egyben. Videóink és videós hirdetéseink így megbízható vizuális élményt és folyamatosan növekvő elérést biztosítanak desktopon és mobilon egyaránt.

A témában Rusvai Richárd, a Central Médiacsoport digitális értékesítési igazgatója az alábbiakat nyilatkozta:

„Az elmúlt időszakban nagyon sokrétű és látványos fejlődést tapasztalhattak azok, akik a piacról követték a Central Médiacsoporton belüli fejlesztéseket; folyamatosan növekszik az inventorynk, rendszeresen új, látványos hirdetési formátumokat teszünk elérhetővé, és a piaci igényeknek megfelelően tovább fejlesztettük adat alapú megoldásainkat is. A tavalyi évben bővült saját portfóliónk a Nosalty-val és a Rangadóval, valamint részesei voltunk egy új gazdasági portál indulásának, a G7-nek is. A növekedés és a modernizáció jegyében idén lecseréltük videólejátszónkat, amivel párhuzamosan az online termékek esetében újragondoltuk a videós stratégiánkat is. Ezen változásokkal 2018 őszére elértünk oda, hogy több mint 10 millió videóhirdetést vagyunk képesek kiszolgálni egy hónap alatt, így komoly megjelenési potenciált biztosíthatunk hirdetőinknek. Külön kiemelném, hogy a különféle videós megjelenéseknél minden esetben alapértelmezett a márkabiztonság: hirdetőink kizárólag szerkesztőségeink által előállított, ellenőrzött tartalmi környezetben jelenhetnek meg, így nem fordulhat elő az, hogy bármelyik partnerünk márkája, kirekesztő, sértő tartalom mellett jelenjen meg. Itt nem állunk meg: a JW Player olyan egyedi megjelenési lehetőségekkel szélesíti hirdetési portfóliónkat, amivel még tovább növelhetjük hirdetőink lehetőségeit, valamint olvasóink tartalomfogyasztási élményét is.”

A 2008-ban alapított JW Player úttörő a webes videó-lejátszás területén: a világon a legnagyobb network-független platformja, mára már 193 országban van jelen, partnerei között kiemelkedő globális cégek, médiavállalatok találhatók:

JW partners

Próbáld ki most bevezető áron, 30% engedménnyel!

Érvényes: a teljes Central portfólióban október 29-ig kifutó, maximum 2 hetes, legalább 300 000 videó indítást
tartalmazó preroll kampányokra. Az akció hirdetőnként csak egy kampányra vehető igénybe.

*brand safety: ellenőrzött szerkesztőségi tartalmak mellett történő megjelenés



Címkék: