FOGADALMAK HÓNAPJA

Februárban sem késő elkezdeni az újévi fogadalmak megvalósítását. A 4 hetes kihívás alatt 8 mozgásforma közül lehet választani, és az egészséges életmód mellett értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

A wellandfit.hu csapata olyan 4 hetes közös programmal várja a mozogni vágyókat, amelyben egyszerre leli örömét a résztvevő, és segítségére lesz a megvalósításban is.

8 mozgásforma közül lehet választani (futás, úszás, séta, GYM, wellness, jóga, csoportos óra, otthoni edzés), és egyszerre több kihívás is végezhető minden héten.. A mozgás alkalmával a  profilban jelölhető, hogy mekkora táv teljesült vagy mennyi idő telt sportolással. A kihívások aloldalain cikkek is megtalálhatóak, amelyek az adott mozgásforma kapcsán fontos információkkal segíthetik a folyamatot.

Az egyéni teljesítmények hozzáadódnak a nagy közös számláló által mértekhez, hogy a 4 hét elteltével kiderüljön, együttesen mire képesek a résztvevők. Minden héten zárulnak a kihívások, és a heti eredményeket alapján a szerencsések jutalomban részesülnek. A regisztrálók és a heti kihívást teljesítők között csábító nyereményeket sorsol ki a szerkesztőség, és egyvalaki a főnyeremény boldog tulajdonosa lehet.



Címkék: