Horizont

A hazai gyógyszer-nagykereskedelem piacvezető, magyar tulajdonú cége a Hungaropharma Zrt., amely Horizont című szakmai kiadványával gyógyszerészekhez és gyógyszerpiaci döntéshozókhoz kíván szólni. A Central Médiacsoport Content Marketing üzletága 2014. óta működik közre a kiadvány cikkeinek elkészítésében, szerkesztésében és tördelésében.

Az évente hat alkalommal megjelenő lap tartalmának gerincét a Hungaropharma újdonságainak, innovációinak és eredményeinek bemutatása adja, de kiemelt hangsúlyt kapnak az aktuális szakmapolitikai kérdések, a gyógyszerészet és a gyógyítás legfrissebb tudnivalói is. A lapban rendszeres megszólalónak számítanak a hazai gyógyszerész-szakma prominens személyiségei, állami szervezetek vezetői is, de teret kapnak az ifjú tehetségek is, akik tudományos tevékenységükkel hívják fel magukra a figyelmet.

A lap sikerét nem csak a szakmai olvasók visszajelzései igazolják, hanem az is, hogy a Hungaropharma a Content Marketing üzletágunkra bízta saját szervezésű szakmai rendezvénye, a GrandEXPO programfüzeteinek teljes körű kivitelezését is.

Website: www.hungaropharma.huCímkék: