Vannak, akik nélkül más hely lenne a 10. jubileumát ünneplő Central Médiacsoport. Akik nem mindennapi szakmai tevékenységükkel és évtizedes kitartó munkájukkal maradandót alkottak. Akikre inspirációként tekinthetünk és akiknek köszönettel tartozunk. Őket ismertük el az idei évben először átadott, hagyományteremtő céllal éltre hívott kitüntetéseinkkel.

És hogy kik ők?

Az Életpálya díj nyertesei:

  • Dévay Gabriella magazin értékesítési vezető – A print sales Wonder Woman-je. Idén lesz 20 éve, hogy szakmai hozzáértése és lojalitása megkérdőjelezhetetlen.
  • V. Kulcsár Ildikó újságíró, író – A Nők Lapja mosolya. Több mint két évtizede a lap megbecsült kollégája. Munkájáért a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki.
  • Schäffer Erzsébet újságíró, író – A Nők Lapja derűje. Szakmai életútját Prima Primissima díjjal ismerték el, az 1990-es évek óta a lap munkatársa.

A Szakmai díj nyertesei:

  • Besenyi Zoltán kontrolling vezető – A költségeink Szent Pétere. 26 éve proaktív, körültekintő. Lelkesedéssel és kitartással dolgozik, megbízható csapatot alkotva kollégáival.
  • Csoma-Fodor Andrea digitális kampánymenedzser – Ő a natív csapat Dorothyja, aki sosem tér le a sales és a termékek közötti sárgaköves útról. Ereiben vér helyett HáziPatika folyik, minden kampányt úgy ismer, mint a tenyerét.
  • Sandor Fabian elemzési csoportvezető – Már 16 éve nála van a bölcsek köve, ha az adatainkról van szó. Nincs olyan probléma, amihez ne lenne türelme és megoldási javaslata, mindezt kompromisszumok nélkül.
  • Koszonics Ágnes számviteli és pénzügyi osztályvezető – 2006 óta dolgozik velünk, 3 éve a pénzügyeink védőszentje. Szakmai tudása és türelme kimagasló, érdeklődése lankadatlan, ismeretei naprakészek.
  • Sármány Erika szerkesztő-projektfelelős – A 24.hu bástyája. A technológiai működtetésében olyan professzionalizmussal, perfekcionizmussal jár el, ami nemcsak példaértékű, de olykor felfoghatatlan is.

Posztumusz Életpálya díj:

  • Szegő András újságíró – A Nők Lapja örökös tagja. Két évtizeden át nagyszerű embert, nagylelkű kollégát ismertünk meg a személyében. Szenvedélyesen szeretett írni. Páratlan színész interjúi az olvasók kedvencei lettek; tudósokkal, írókkal is kiválóan megtalálta a hangot és sokan neki mesélt először az életükről. Az élete volt a munkája, a munkája volt az élete. Köszönünk mindent, András!