Hazánk legolvasottabb és legmagasabb példányszámban értékesített magazinja a heti rendszerességgel megjelenő print kiadvány mellett digitális platformon erősíti tovább a márkát. A 70 éves múltra visszatekintő kiadvány olvasók százezrei számára jelent generációk óta biztos pontot a folyamatosan változó, rohanó világunkban. A Nők Lapja erőssége, hogy képes időről időre megújulni, miközben hű marad értékrendjéhez, és a magas minőséghez, amit képvisel.

noklapja.hu tartalmában összhangban van a nyomtatott magazinnal, a márkától megszokott hitelesség, szakmaiság és személyes hangvétel jellemzi. Tükrözi a Nők Lapja stabil alapelveit – családcentrikus, közösségi, tájékozott, empatikus, magabiztos, és nyitott, valamint a printhez hasonlóan rezonál a társadalom változásaira.

Együttműködési lehetőségek Partnereink számára

Címlap – Multiplatform Szponzoráció

A címlapon egy héten át megjelenik desktopon egy kapu hirdetés (háttérátszínezés), mobilon pedig egy 300×250 px méretű banner.

Teljes site – Multiplatform Szponzoráció

A címlapot és a hirdetői tartalmakat kivéve egy héten át a teljes site minden oldalán megjelenik desktopon egy kapu hirdetés (háttérátszínezés), mobilon pedig egy 320×50 px méretű szponzorcsík.

Címlap – Multiplatform Billboard

A címlapon egy héten át megjelenik desktopon egy 970×250 px méretű billboard hirdetés, mobilon pedig egy 300×250 px méretű banner.

Teljes site – Multiplatform Billboard

A címlapot és a hirdetői tartalmakat kivéve egy héten át a teljes site minden oldalán megjelenik desktopon egy 970×250 px méretű billboard, mobilon pedig egy 320×50 px méretű szponzorcsík.

Branded Content

A PR cikk és a szerkesztőségi cikk előnyeit ötvöző, natív megjelenési forma:

A cikket teljes mértékben a szerkesztőség írja, a cikkhez képeket is ők választanak, a cikk tartalmát pedig a partnerrel előzetesen egyezteti a szerkesztőség. A partner vagy a partner terméke/szolgáltatása megjelenik a cikkben

Online PR Cikk

Hirdető által biztosított cikktartalom jelenik meg.

Online PR Cikk sorozat dobozos kiemeléssel

2 vagy 3 részes PR cikk sorozat, mely 2 vagy 3 héten át egy brandingelt dobozban kerül kiemelésre a nyitóoldalon.

Ajánlatért kérjük, írjon a hirdetes@centralmediacsoport.hu e-mail címre.