Ki ne emlékezne Medveczky Ilona lenyűgöző ruhakölteményeire, Pintér Tibor lóhátas bevonulására, vagy az elmúlt évtizedek megannyi Story pillanatára, amelyek örökre beírták magukat a sztárok történelemkönyvébe?
 
Idén ősszel friss formában, új helyszínen, Story Csillagok néven tér vissza a 25. jubileumát ünneplő Story Gála, az év sztáreseménye.
 
A Madame Tussauds Budapest ikonikus, impozáns kiállítótere november 7-én a hírességek vörösszőnyeges nappalijává változik, ahol Liptai Claudia, az est háziasszonya fogadja a sztárvilág nagyjait, hogy közösen tüntessék ki a szeptember vége óta zajló közönségszavazás öt kategóriájának egy-egy győztesét, azaz:
 
🌟 A legzöldebb sztárt
🌟 A legnagyobb felfedezettet
🌟 A legőszintébb sztárt
🌟 A legművészibb dinasztiát
🌟 A legnépszerűbb címlapsztárt
 
Voksolni egészen október 21-éig, a story.hu/szavazas/ oldalon lehet.
 
A jelöltek bemutatkozó videói már meghódították a felhasználók szívét, többszázezres nézettséget szállítva a Story online felületein. Lovas Rozi színésznő kisfilmjében úgy fogalmazott: hosszú utat járt be, mire rájött, a színművészet az ő terepe, de ma már saját társulata van a férjével, és úgy érzi, sorra nyílnak ki előtte az újabb és újabb ajtók.