Az olvasók körében töretlen sikerrel zajló Go Green nagykövetválasztás évről évre olyan környezettudatos nőkre irányítja a fókuszt, akik szívükön viselik a bolygónk sorsát, és aktívan részt is vesznek a szemléletformálásban. Idén a szerkesztőség csavar egyet a jelöltek kiválasztási folyamatán: a Go Green kezdeményezés életében először hazai hírességeket jelölnek a nagyköveti címre, akik közül az olvasók választhatják ki a számukra legpéldamutatóbb ismert embert.

A nagykövetjelöltek elsőként a Marie Claire júniusi lapszámának Go Green mellékletében mutatkoznak be, amely újrahasznosított papírra nyomva jelenik meg. A melléklet számos témában – mint a pszichológia, az utazás, a gasztronómia, az életmód, a szépség és a kultúra – mutatja be, hogy milyen ökotudatos megoldásokkal tudunk tenni egy fenntarthatóbb jövőért.

A Go Green kezdeményezés számos támogatói megjelenést kínál hirdető partnereinknek. A több tízmillió forint értékű szponzorációs lehetőségek részletei hirdetői ajánlatunkban olvashatók, amely ide kattintva érhető el.