Digitális márkáink, műsorformátumaink és kollégáink innovációját, eredményeit és szakértelmét az elmúlt hetekben számos rangos díjjal ismerte el a kreatív szakma.

Ismét uraljuk a TOP5️0 digitális szakember rangsorát!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Central Médiacsoport vezetői közül szerepelnek a legtöbben a hazai digitális piac legmeghatározóbb szakembereinek toplistáján. 

  • Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője idén egy helyet javítva az összesített rangsor 5️. helyén áll.
  • Pácsonyi Daniella, az nlc.hu főszerkesztője és a Central Médiacsoport női digitálisportfólió-igazgatója a 3️0️. lett a listán, ezzel kilenc helyet lépett előre.
  • Szigeti Péter, a 24.hu lapigazgatója és médiavállalatunk férfi digitálisportfólió-igazgatója a 3️1️. helyezést szerezte meg.
  • Bognár Bálint, a Central Médiacsoport digitálisüzletág-igazgatója a 3️8️. helyen végzett.

A 24.hu és a Nosalty.hu tartalmai is kategóriagyőztesként végeztek az idei Online Video Audio Awards-on

November 7-én este adta át a 2023-as Online Video Audio Awards (OVA) díjait a Kreatív Magazin. A szakmai versenyen a zsűri a 24.hu heti gazdasági műsorát, a Dellát választotta a legjobb hazai közéleti-gazdasági podcastnak, míg a Háromharmad nézői kérdésekre felelő különkiadása, a Napirend után című műsor Special Mention kitüntetésben részesült.

A Nosalty.hu médiapartnerségével és receptjeivel készülő, fontos társadalmi kérdéseket feszegető videósorozat, az Egy asztalnál is rangos díjat nyert: a Kráss Kontent műsorának egyik epizódja kategóriagyőztesként végzett a Kreatív versenyén.

Hallgass vagy nézz bele díjnyertes műsoraink adásaiba!

Ismeretterjesztés és média kategóriában Junior Prima díjat érdemelt ki Csóti Rebeka kollégánk, a 24.hu képszerkesztője

Rebeka a zsűri értékelése alapján kiváló érzékkel képes a képek által komplex érzelmeket, üzeneteket megfogalmazni és közvetíteni.

A Junior Prima díjjal 2007 óta tüntetik ki a kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti fiatalok közül azokat, akik a jók közül is a legjobbak. Rebeka 36 pályázóból került a 6 győztes közé.

Csóti Rebekát tavaly a 22. ARC kiállításon is díjazták, ahol második helyezettként végzett.

Az ide kattintva elérhető galériában Csóti Rebeka a 24.hu-n megjelent, illetve az ARC kiállításra készített illusztrációiból válogattunk.