Prémium bookazine-nal és számos extra tartalommal készül az ünnepi időszakra a 20. születésnapját köszöntő Nők Lapja Konyha, amely idén két új tematikus különszámmal is előrukkolt. A 11 ezres eladott példányszám magáért beszél: az olvasók ráharaptak a fiatalabb célközönséget is megszólító, célzott elérést biztosító kiadványokra. Gyorselemzés a Nők Lapja Konyha aktualitásairól.

November 7-én megjelenő lapszámával 20. születésnapját ünnepli a Nők Lapja Konyha, hazánk egyik kedvenc gasztromagazinja. A különleges alkalomra a lap egy 20 oldalas összeállítással kedveskedett olvasóinak, melyben az elmúlt két évtized legkedveltebb receptjeit válogatták össze.

Inspiráció az adventi időszakra: megjelent az Ünnep bookazine és a Nők Lapja Konya Desszert különszám

A karácsony közeledtével az ünnepi készülődésben is megbízható társ a márka prémium kivitelű, 10 ezer példányban terjesztett bookazine-ja, a Nők Lapja Konyha Ünnep kiadványa, amely több mint 120 recepttel, ehető ajándékötletekkel, különleges, házi likőrökkel és ínycsiklandó menüsorokkal csábítja a gasztronómia szerelmeseit.

A karácsonyi édességek megingathatatlan specialistájaként a Nők Lapja Konyha Desszert különszáma idén ünnepi tortákkal, fűszeres kelt tésztákkal, különleges töltött aprósüteményekkel és mentes desszertekkel veszi le a lábukról a sütést-főzést kedvelő olvasókat.

11 ezer értékesített példány: telitalálat volt a Nők Lapja Konyha Mediterrán különszáma

Idén két új tematikus különszámmal jelentkezett a Nők Lapja Konyha. Júniusban a mediterrán konyháé, szeptemberben pedig a tésztaételeké volt a főszerep. A Földközi-tenger térségének legínycsiklandozóbb receptjeit összegyűjtő, magas minőségű Mediterrán különszámra igencsak ráharaptak az olvasók: a lap kiemelkedő, 11 ezer példányos értékesítési eredménnyel zárt a standokon.

A kiadvány hasznos, szolgáltató jellege mellett glossy stílusú prémium kivitelével és igényes papírminőségével a hirdetések számára vonzó környezetet biztosít, melyet tovább erősít a Nők Lapja márkaértéke. A több mint 100 receptet tartalmazó, olasz tésztaételekre fókuszáló Pasta kiadvány még kapható az újságárusoknál.