Leköszön Steff József, a többek között a Central Médiacsoport reklámfelületeit is értékesítő CM Sales ügyvezetője.

Steff József idén májusban távozik a vállalat éléről, addig változatlanul ellátja feladatait, valamint részt vesz utódjának kiválasztásában is. Ezt követően az ügyvezető karrierszünetet tart majd.

A távozó vezető 2000-ben csatlakozott a Central Médiacsoport elődjéhez, a Sanoma Budapesthez (a Sanoma magyarországi leányvállalatához), ahol közel hat éven át mint gazdasági igazgató tevékenykedett. 2006-tól 2011-ig az Adria Media Holding (a Sanoma és a Gruner&Jahr adriai vegyesvállalata) regionális vezetője volt Ljubljanában. Később Prágában, a Sanoma Praha (a Sanoma cseh leányvállalatának) ügyvezetőjeként dolgozott. 2011-ben tért vissza Magyarországra és vette át a kereskedelmi igazgatóság irányítását. 2015 szeptemberétől lett a CM Sales Kft. ügyvezetője.

“Örülök, hogy együtt dolgozhattunk Jóskával. Döntését természetesen elfogadjuk és tiszteletben tartjuk. Az elmúlt évek során sokat segített tudásával, tapasztalatával, melyre a jövőben is számítunk. Köszönöm eddigi értékes munkáját, és sok sikert kívánok neki a jövőben is.”

Varga Zoltán

vezérigazgató, Central MédiacsoportCímkék: