A legtöbb helyen az összes magazin elfogyott az április 22-én megjelent Marie Claire öko lapszámából, országosan is mindössze néhány darab maradt meg az árusokhoz kiküldött példányokból.

A frissen beérkezett eladási adatok alapján kiemelkedően jól teljesített a Marie Claire magazin 2021/3-as Go Green tematikájú lapszáma. A magazinból az árushelyekre kiküldött példányok mindössze 8%-a maradt meg, összesen közel 10 500 fogyott el belőle. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb árusnál az összes példány elfogyott. A szerkesztőségbe számos érdeklődés érkezett, hogy segítsünk az olvasóknak megtalálni a még elérhető példányokat, a magazin Instagram-oldalán pedig meg is oszthatták egymással a követők, hogy hol láttak még a magazinból.

A magazin öko lapszáma 204 oldalon, újrapapíron, lebomló csomagolásban jelent meg, és közel 50 oldalon át a környezetvédelem és a fenntarthatóság témájával foglalkozott. Ebben a számban indítottuk el a Marie Claire Go Green nagykövetének megválasztását is, a bemutatott nyolc jelölt közül az olvasók dr. Aszalós Réka erdőökológust szavazták meg a tisztségre. Áprilisban útnak indítottuk Home mellékletünket is, amellyel idén még egyszer fogunk jelentkezni. A magazinhoz a Sugarbird márkával együttműködésben készült Go Green pólót csomagoltunk.

A jó eredmények hatására a magazint kiadó Central Médiacsoport Zrt. úgy döntött, hogy a 2021. szeptemberi megjelenéstől kezdve idén minden hónapban megjelenik a Marie Claire (szeptember, október, november és december hónapokban).

Aktuális számunk június 9-én jelent meg 70 oldalas Travel melléklettel.



Címkék: