Újabb nemes célért küzdenek a Te is hős vagy! kampány részeként.

Adománygyűjtést indít a Nők Lapja az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve. A magazin akciójának célja kapaszkodót nyújtani a hátrányos helyzetű gyermekek számára, hiszen a pandémia hónapjai alatt sok gyermek esetében tovább nőttek a hátrányok, rengeteg család került még nehezebb helyzetbe. A magazin legfrissebb lapszámában a kiadó által még nyár elején életre hívott, Te is hős vagy! elnevezésű CSR-kezdeményezés keretében, az Ökumenikus Segélyszervezettel együtt kéri olvasói támogatását a nemes cél érdekében.

Júniusban indította el Te is hős vagy! kampányát a Central Médiacsoport. A társadalmi felelősségvállalás szellemiségén alapuló kezdeményezés célja, hogy olyan, gyakran a nagyvilág számára láthatatlan embereket, csoportokat helyezzen fókuszba, akik kitartóan, az élet tiszteletével nap mint nap küzdenek a válsághelyzet okozta kihívásokkal, és erről szóló történeteket tegyen közzé.

A Covid-világjárvány hosszú hónapjai a hátrányos helyzetű gyermekek számára is tele voltak lemondásokkal, veszteségekkel, ők mégis hősiesen viselték a megpróbáltatásokat. Az Ökumenikus Segélyszervezet Kapaszkodó programja országszerte 20 helyszínen 3000 gyermek felzárkózását segíti rendszeres fejlesztő foglalkozásokkal átmeneti otthonokban és hátrányos helyzetű térségekben. A segítségre most nagyobb szükség van, mint valaha!

A Nők Lapja olvasói az augusztus 11-én megjelenő, 32. lapszám újságárusnál történő megvásárlásával minden példány után 10 forinttal támogatják a Segélyszervezet munkáját. A magazin kiadója, a Central Médiacsoport is szívügyének érzi, hogy segítsen a legkisebbeknek, így 2 millió forinttal támogatja az adománygyűjtési programot.

 

Bízva a közösség erejében, valamint a korábbi sikertörténetekben, arra kérjük olvasóinkat, hogy kapcsolódjanak be az akcióba, és vigyék hírét a fontos kezdeményezésnek. A Nők Lapjában időről időre bemutatjuk majd a programban résztvevőket, a célokat és az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját is, ezzel még inkább bevonva olvasóinkat a jótékonysági kampányban.

Vass Virág

Nők Lapja főszerkesztő

Online adományozás: www.segelyszervezet.hu/noklapja

Adomány-számlaszám: 11705008-20464565 (a közleménybe kérjük beírni: Nők Lapja, továbbá az adományozó e-mail-címe)

Csekkigénylés: +36 1 205 3955 (munkaidőben)



Címkék: