A Central emblematikus sztármagazinja, a Story novemberben indította online kiterjesztését, a story.hu-t, és már most látható, hogy a site a várakozásokat meghaladó látogatószámokat szállított januárban: több, mint 800 ezer látogatója volt!

A sztárhíreket, a hazai és nemzetközi celeb világ legfrissebb történéseinek hiteles beszámolói nemcsak a magazinban, hanem az online térben is nagyot mentek.

A story.hu januárban, havi átlagos egyedi látogatószámban meghaladta a 800 ezret, oldalletöltésben pedig a 2,3 milliót!
Heti átlaga túlhozta a 300 000 RU-t és oldalmegtekintése heti szinten pedig elérte majdnem a 600 000-et.

A Central transzparens és hiteles működésének megfelelően a story.hu is megtalálható a dkt közönségmérésében, így látható, hogy míg a nyomtatott Story magazin számít a legolvasottabb sztármagazinnak a maga 500 ezres olvasótáborával, online kiterjesztése is várakozáson felüli eredményeket hozott, közösségi média oldalai pedig napról napra erősebbek: jelenleg a Facebook oldalát 200 ezren, Instagram oldalát pedig több, mint 33 ezren követik.

 

A story.hu december végén befejezte kísérleti működését, véget értek a szükséges fejlesztések, így január első napjaiban megkezdődött az éles tartalomgyártás. Az indulás a szerkesztőség várakozását is felülmúlta, hiszen január első hetében 313 ezer látogató, a második héten 250 ezer míg a harmadik héten összesen 615 ezer olvasót vonzottak a sztáros tartalmak. Induló site-ként nem a hírvesenyben való részvétel az elsődleges célunk, sokkal fontosabb a saját, egyedi tartalom.

Takács Gabriella

Story magazin és story.hu főszerkesztő

Ajánlatért kérjük, keresse magazinsales kapcsolattartóját, vagy írjon a magazinhirdetes@centralmediacsoport.hu e-mail címre.

 

Forrás: Matesz 2021 Q3, NOK 2020/3-4 2021/1-2, dkt 2022/01. hó 2022.01.03-01.30 adatok.

 



Címkék: