Az elmúlt években az olvasói és hirdetői piacon is hatalmas sikerrel szerveztük meg a Marie Claire brandhez kapcsolódó Beauty Awards és a Nők Lapja márka által hitelesített Food Awards pályázatainkat.

Idén újabb szektor felé nyitunk: ősszel első alkalommal hirdettük meg a Nők Lapja Travel Awards versenyünket, melyre városok, szállodák, utazási irodák és vendéglátóhelyek neveztek be, hogy ringbe szálljanak az olvasók szavazataiért, és elnyerjék a legjobbnak járó elismerést.

Mit érdemes tudni a Nők Lapja Trawel Awards-ról? 

A piacvezető női hetilap idén először hirdette meg a Nők Lapja Travel Awards-ot. A szeptember 18-án elindult nevezési időszak lezárulta után a közel egy hónapon át tartó online szavazás során az olvasók az egyes alkategóriákba benevezett partnerekre tehették le voksaikat.

December elején rántjuk le a leplet a győztesekről, akik egy éven át szabadon használhatják kommunikációjukban a Nők Lapja Travel Awards 2023 Nyertes logót.

A szavazást kiemelkedő médiaértékű és elérésű marketingkampány kíséri a Central Média portfóliójának print, online és social felületein. A Nők Lapja célja, hogy felhívja olvasói figyelmét a hazai turisztikai célpontokra és azok értékeire.