Itt vannak a jövő év autós újdonságai: megjelent a Vezess Katalógus 2024!

Itt vannak a jövő év autós újdonságai: megjelent a Vezess Katalógus 2024!

50 oldal műszaki melléklet. Sikermodellek, új irányzatok. Minden 2024-es autós újdonság az Alfától a Volvóig egy helyen. Mivel rukkol elő 2024-re a BMW, a Mercedes-Benz, a Ferrari vagy a Suzuki? A Vezess Katalógusból kiderül!

Legyen szó sportkocsiról, terepjáróról vagy villanyautókról, a Vezess szerkesztősége minden autószerető igényeit figyelembe vette a világ autós nóvumainak összegyűjtésekor. Sok ezer kép, műszaki adat és megannyi szöveges tartalom feldolgozásával született meg a 240 oldalnyi tömény autós tartalom, amely a jelenleg elérhető modelleket és az érkező újdonságokat veszi számba. 

A kiadvány az Európában kapható modellek mellett az amerikai és japán piacok újdonságait és a legnagyobb kínai autómárkák típusait is bemutatja. Nio, Omoda, Zeekr – olyan márkanevek, amelyek a közeljövőben akár Magyarországon is komoly szerepet kaphatnak. A Vezess Katalógus őket is bemutatja, ahogy a Volkswagen, az Opel és a Porsche modelljeit is.

A Vezess Katalógus 2024 kötetet megrendelőkre egy különleges nyereményjáték is vár: a vásárlást igazoló számla számának feltöltői között egy svájci Mathey-Tisssot Panda Chrono karóra, egy páros haladó vezetéstechnikai tréning és 10 db gokart voucher talál gazdára. 

x Close

Central Médiacsoport - Sales