Elindult a Vezess első podcastje. A Csapatrádió elsősorban a Forma-1-el foglalkozik. A lap szakértő-újságírói beszélik meg a legizgalmasabb híreket. Nézhető és hallgatható!

322  Nagydíj zajlott le a Forma-1-ben mióta a Vezess elindította önálló Forma-1 rovatát, 2004-ben. A 2021-es idényben azonban már nemcsak írott formában találkozhatnak a felhasználók, a Vezess újságíróinak információival. Magyarország legolvasottabb autós lapja elindította első podcastját.

A Vezess Csapatrádió néven futó beszélgetős műsor fő témája a Forma-1, de a résztvevők más motorsportok izgalmas híreit is átbeszélik. Versenyelmézések, kulisszatitkok, háttér információk, pletykák, a Vezess Csapatrádióban minden terítékre kerül.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit követhető a Vezess YouTube-csatornáján, ahol a nézők kérdezhetnek is. Azt követően nemcsak a videómegosztón nézhető vissza, de hanganyag felkerül Spotifyra és iTunesra is.

A Vezess Csapatrádió adás már elérhető, amelyben a hamarosan induló a 2021-es Forma-1-es világbajnokság beharangozója. Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér, a Vezess Forma-1-es szakírói beszélgetnek.

Mivel készültek a csapatok az új idényre? Melyik pilóta döntött jól az átigazoláskor? Hogy mutatnak az új autók? Van esélye bárkinek a Mercedes ellen? Ezek a kérdések is sorra kerülnek az adásban.

Hallgasd meg a Vezess csapatrádió első adását, amelyet minden fontosabb esemény után újabb követ!



Címkék: