Friss arculattal és új rovatokkal jelenik meg március 10-én 2021 első Marie Claire magazinja. Örömmel mutatjuk meg a hosszas előkészítés után elkészült, több elemében is megújult lap következő számát.

Print magazint, ahogy készíteni, úgy olvasni is egyre inkább kiváltság. Mire exkluzív interjúink, hazai és külföldi riportjaink, divat- és szépség-összeállításaink végleges formát öltenek, addigra rengeteg tervezésen és szervezésen van túl a szerkesztői csapat. Így van ez már közel 14 éve, idén viszont úgy éreztük, eljött az ideje, hogy frissítsünk a megjelenésen, és új rovatokat is indítsunk.
A Kritikusok kedvenceiben a kulturális élet meghatározó női véleményformálóit mutatjuk be, akik egyúttal fontos műveket is ajánlanak nekünk. A Női tárcában pénzügyi tippeket adunk, a sorozat első részében egy esküvő elengedhetetlen és lefaragható költségeit vesszük végig. A Menekülőút 21 olyan hazai úti célokat mutat be, amelyek szerintünk feltétlenül megérnek egy rövid kiruccanást, és ahol akár fél nap alatt is rengeteg élménnyel gazdagodhatunk.

Háy János három novellát írt a Marie Claire felkérésére, az első – Nyolc betű címmel – ebben a számban olvasható. Az íróval nagyinterjút is készítettünk, megismerhetjük a gondolatait az alkotásról, a hosszú párkapcsolatokról és a veszteségről is. Zoomon keresztül értük el Isabelle Huppert francia színésznőt és Silvia Calderonit, a Gucci olasz modelljét. Szupernők című fotóriportunkban, amelyet Szombat Éva készített, olyan magyar nőket mutatunk be, akik kreativitásukkal, bátorságukkal másokat is motiválnak. Az ilyenkor aktuális divat- és szépségtrendeket egy 20 oldalas Beauty Extra melléklettel is kiegészítettünk, amelyben a bőrápolásra fókuszálunk.

Less be a megújult Marie Claire magazinba!

Nekem, aki közel 13 éve vagyok a magazin vezető szerkesztője, a Marie Claire ezentúl is azokat az értékeket képviseli, amelyek számomra is alapvetőek: legyünk kíváncsiak a világra, álljunk ki a sokszínűség fontossága mellett, a témákat bátran közelítsük meg és körültekintően dolgozzuk fel.
Tiefenthaler Eszter

vezető szerkesztő

Bízunk benne, hogy 2021 első, kívül-belül megújult Marie Claire-je elnyeri a tetszéseteket. A következőre sem kell sokat várni, az a lapszám április 21-én jelenik meg.

 Címkék: