Megjelent a Best magazin idei első tematikus különszáma: 64 + 4 oldalon minden, ami esküvő! Menyasszonyi ruhatrendek, exkluzív fotózási helyszínek, örömanya és örömapa ruha tippek, esküvői tortacsodák!

Hazai sztár feleségek osztják meg velünk esküvőjük legemlékezetesebb pillanatait, hazai sztár vőfélyek és zenekarok mesélik el megtörtént, vicces lakodalmas sztorijaikat. Hogy milyen egy igazi „zöld” esküvő? – kiderül a magazinból. Szépségtippek, nagy menyegző horoszkóp és még sok minden más.

A tematikának megfelelően fényes műnyomó borítóval, UPM Ultra gloss belívre 40.000 példányban nyomott magazin 2022. január 25-től kapható a boltokban és online.

Talán nincs még egy nap a nő életében, amiről olyan hosszan dédelgetne álmokat, mint az esküvője! Bizton állíthatom, hogy az esküvő napjának mozzanatai, érzései örökre beleégnek az emlékezetünkbe, és sokszor meríthetünk erőt belőle a házasságnak nevezett hullámvasutazásnál. Bízom benne, hogy a Best Sztáresküvők különszámában ennek az izgalmas útnak az első állomásához, az esküvőhöz sok érdekes és hasznos tippet, ötletet találnak majd az olvasók.

André Melinda

felelős szerkesztő, Best magazinCímkék: