Vezess Katalógus néven új nyomtatott magazint készített a legolvasottabb hazai autós lap. A 20 éves Vezess.hu születésnapi estélyén mutatta be partnereinek a kiadványt.

A hazai autóimportőrök vezetői és a hozzájuk kapcsolódó ügynökségek szakemberei találkoztak november 17-én a Symbol rendezvényközpontban, hogy együtt ünnepeljék meg a 20 éves Vezess.hu-t. A 2001-ben indult online lap ekkor mutatta be új magazinját a Vezess Katalógust is. Az ünnepélyes hangulatú eseményen a szakmai tagjaink módja nyílt megosztani gondolatait az autóipar változásairól és a jelenlegi kihívásokról.

Az elmúlt húsz évben a Vezess több mint 110 000 cikket publikált, a lap szakértői több mint 3600 autót teszteltek. Emellett foglalkoznak haszongépjárművekkel, Forma-1-gyel és közlekedési, autóvásárlási kérdésekkel is.

A Vezess Katalógus több mint 240 oldalas, amelyből a 190 oldalon képes szöveges tartalommal találkozhattok mellé 50 oldalnyi műszaki adat társul. A 2022-es újdonságok mellé a Vezess Katalógusban találhatóak autótesztek, a magyar utakon még nem látható újdonságokról, amelyek a nemzetközi menetpróbákon próbáltak ki a lap újságírói.

Összeállításukban nemcsak a nálunk kapható modellek szerepelnek, de írnak a kínai piac modelljeiről és nem maradtak ki az amerikai autók sem. A Vezess Katalógus már megvehető az újságárusoknál.



Címkék: