Naprakész sztárhírek, izgalmas fotós és videós plusztartalmak a story.hu-n

Az online térben is beerősít a Story magazin! A Central Médiacsoport piacvezető sztáros hetilapja elindította a story.hu-t, amely az olvasók körében is népszerű kiadvány lapszámainak tartalmát egészíti ki még több izgalmas fotóval és videós tartalommal, illetve a belföldi és külföldi celebritások életét bemutató legfrissebb, naprakész hírekkel.

A Central Médiacsoport egyik legsikeresebb márkája, a Story online platformmal bővül annak érdekében, hogy a jövőben még több exkluzív tartalommal szolgáljon.

Szeretnénk olvasóinkat a továbbiakban még több élménnyel – napi, friss videós tartalmakkal – kiszolgálni a lap online felületén. Ahogy a print lap esetében, úgy a story.hu-nál is kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy a sztárhíreket, valamint a hazai és nemzetközi celebvilág legfrissebb történéseit a lehető leghitelesebben, illetve minőségi megjelenítésben dolgozzuk fel.

Takács Gabriella

Story magazin főszerkesztő, Central Médiacsoport Zrt.

A kiadócsoport az online térben való bővülés által a jelenlegi, közel félmilliós* olvasottságú printmagazint jelentős méretű digitális eléréssel gazdagítaná, hogy a hirdetői, illetve más partnerei számára minőségi környezetben kínáljon még több kapcsolódási pontot a Story közönségéhez.

A hetilap idei célkitűzéseinek sikerét a több mint 100 ezer feletti eladott példányszám igazolja. Az idei év harmadik negyedévére vonatkozó MATESZ adatok szerint a Story átlag példányszáma 103 051, hetente pedig 463 ezer fő* olvassa, ezzel a sztármagazinok kategóriában továbbra is hazánk legolvasottabb kiadványának számít.

A story.hu önálló oldalként való elindításával a Central Médiacsoport folytatja a stratégiai építkezést a digitális tartalomfejlesztésben. Mostantól már naponta frissülő sztártartalommal is elérjük az olvasóinkat és hirdetőinknek integrált hirdetési megjelenési formátumokat kínálunk hasonlóan a Nők Lapja vagy Marie Claire márkáinkhoz. Erős print brandek online márkakiterjesztéseit hozzuk létre annak érdekében, hogy új, a hirdetőink számára értékes olvasói közönség bevonásával növeljük a már meglévő Central teljes digitális elérést

Lipták Tímea

magazinüzletág igazgató, Central Médiacsoport Zrt.

*Forrás: NOK 2020/3,4-2021/1,2



Címkék: