A formai megújulás mellett új rovatokat vezetünk be a 4.-es, húsvéti lapszámtól

A Praktika magazin a DIY trendet, a készítsd magad mozgalom egyre növekvő táborát megelőzve, 24 évvel ezelőtt jelent meg először. A hazai piacon egyedülálló módon az egyetlen kreatív magazin, amely saját készítésű alkotásait fázisfotókkal mutatja be.
 

Az otthonmaradó időszakban tovább nőtt a kézzel készített lakásdekorációk, játékok, kiegészítők hódítása. A kézműves kikapcsolódás felértékelődött, egyre népszerűbbek a valóban elkészíthető barkács ötletek, fontosak a felhasználók számára a pontos, követhető leírások is.

Palcsek Zsuzsanna

Portfólióvezető-főszerkesztő

A Praktika hisz az alkotási folyamat közösségteremtő erejében. Őrzi a kézműves hagyományainkat, figyeli az új technikákat. A megújult címlap mellett a belső tartalmat úgy alakítottuk ki, hogy reagáljunk a pandémia miatt megváltozott olvasói szokásokra: még több, otthon is könnyen elkészíthető barkács -, és kézműves dekorációs ötletek kapnak helyet.

A formai átalakulás mellett új rovatokat vezetünk be:

  • Az otthondekor kerül a fókuszba (szépítés, felújítás, fal- és bútorfestés)
  • Beauty bazár
  • Öko hírek
  • Technika: új és régi szakmai fortélyok bemutatása

 

A Praktika magazin a hobby-, a barkács- és művészkellékek elsőszámú platformjaként, innovációs műhelyeként és a stílusirányzatok színpadaként is funkcionál. Az iparművészek, több évtizedes kézműves tapasztalattal bíró szerkesztők segítségével bíztatja az olvasókat a kézműves kikapcsolódásra, mert egyedi és maradandó szépséget alkotni nem csupán hobbi, sokkal inkább egy életstílus. Hiszen a kreativitásban varázslat rejlik: erőt és harmóniát hoz az életünkbe.



Címkék: