Miben rejlik a National Geographic bookazinok népszerűsége?
Mondhatjuk, hogy a stabil és kiemelkedően magas lojális előfizetői bázisban,
de ennél sokkal többről van szó.

A magazin hazai kiadásának fontos küldetése, hogy a lapjain kibontakozó szellemi és fizikai kalandokkal felkészítse a fiatal olvasónemzedéket a jövő kihívásaira és megismertesse velük a világot, melyben élünk. A bookazine kínálta formátumban lehetőség nyílik arra, hogy egy-egy témát, még mélyebben és részletgazdagabban kibontsanak, a márka igényes és átfogó anyagai így tökéletesen tudnak érvényesülni.

Idén év elején négy különböző témában terveztünk bookazine megjelenést a márka égisze alatt, ebből az első lapszám, a Titkos társaságok még a magas ár ellenére is közel 70%-os eladást ért el. A második, jelenleg kapható kiadvány az Állati elmék az első körös eladások alapján is igen közkedvelt az olvasók körében.

Ősszel, az eredetileg betervezett két megjelenésen túl egy harmadikkal is kedveskedünk olvasóink részére: a Kalózok és a Dínók mellett egy Kiskedvenc ABC-t tervezünk az ünnepi időszak előtt, így akár tökéletes ajándék lehet barátainknak, gyermekeinknek vagy akár magunknak egyaránt.

A Dínók bookazine-hoz egy olvasói pályázatot is tervezünk, ami a gyerekeinken keresztül az egész családot játékra invitálja.

A kiadványokhoz hirdetői partnereinknek is van lehetősége csatlakozni. A lehetőségekről kérjük, egyeztessen magazinsales kapcsolattartójával vagy írjon a magazinhirdetes@centralmediacsoport.hu e-mail címre!



Címkék: