Yachtról, csónakról, űrhajóról is írtunk 2019-ben a Vezess oldalain, de a csapásirány nem változott, autók minden mennyiségben. Nem hiányoztak a rekordok sem. 

Különleges év a 2019-es a Vezess életében, hiszen nagykorúvá érett a Central Médiacsoport 2001-ben indult autós lapja. Fantasztikus rekorddal ünnepeltük meg áprilisban a születésnapot, hiszen a hónapban a napi átlag látogatószámunk kétszázezer feletti volt. Hogy ez nem fellángolás volt, azt az bizonyítja, hogy az év során négy másik hónapban is megfejeltük ezt. Szeptember hozta az abszolút rekordot 211 000-es egyedi látogatószámmal.

Horváth Zsolt

főszerkesztő

Az őszi hónap különlegesen jól sikerült, hiszen elsején, addig nem tapasztalt mennyiségű olvasó látogatott a Vezessre, egy nap alatt 345 283 embert értünk el. 2019-ben mindösszesen közel kilencezer cikk született a Vezess újságírói, hírszerkesztői nyomán. Ezek között természetesen a hír jellegű anyagokból volt a legtöbb, de idén is több mint 160 különböző autót teszteltek szakértőink. 

Tudósítottunk Japánból, Amerikából és Ausztráliából is. Olyan különlegességeket is bemutattunk az olvasóknak, hogy milyen egy luxus yacht, az Endeavour űrhajó, vagy egy jégtörő hajó. A számos igen fontos hagyományos autó mellett teszteltünk Bentley-t, Ferrarit és a legújabb elektromos járgányokat is. Munkánk során segítettünk az autót vásárolni szándékozóknak, lerántottuk a leplet komoly fogyasztás-csökkentést ígérő kütyük hazugságáról, sőt 4,5 millió forintot sajtoltunk ki egy biztosítóból egy olvasónk számára kártérítésként.

2019 legnagyobb újdonsága életmód rovatunk, a First Class elindítása, amelyben olyan témákkal foglalkozhatunk, amelyek érdeklik a férfiakat, de a száguldáson túl mutatnak. Divat, gasztronómia, sport, filmek, tudomány stb. 2020-ban sem lassítunk, sőt egy fokozattal fentebb kapcsolunk, amit mi sem mutat jobban, mint a január másodikán elért abszolút látogatói rekordunk, amellyel nemcsak az autós lapokat, de a Használtautót is magunk mögé utasítottuk.



Címkék: