2019 számokban

A Cafeblog majdnem 60 milliós kattintással zárta a 2019-es évet, amiből egyértelműen látszik, hogy a blogok még mindig népszerűek az olvasók körében.

2019-ben közel 20 ezer blogposzt született a Cafeblognál 1800 blogger tollából. Az eredményt a bloggerek saját, belső motivációból érték el, témáikat legtöbbször az életből és a közösségi oldalakról merítve, így azonnal eljutottak az olvasók szívéhez, akik úgy érezték, róluk, nekik szól, amit látnak. A legsikeresebb blogok között megtalálható az anyukáknak szóló, a gasztro-, a DIY-blog, de az én- vagy a közéleti blog is. Követőtáboruk hűséges, ami nagy értéknek számít a mai online információáradatban.

A számoknál maradva, a TOP5, Facebookon legnagyobb elérést kapott blogposztok a következők voltak 2019-ben:

 

A bloggerek nemcsak Facebookon, hanem Instagramon is tudatosan építik a közösségüket, egyre növekvő olvasótáborral rendelkeznek. Proaktív módon figyelik az online trendeket, és folyamatosan fejlesztik magukat, hogy a tartalmat az igényekhez is igazítsák.

A Cafeblogon működő blogok elsődlegesen nőknek íródnak, de azért találunk a bloggerek között bőven férfiakat is – igazi, pasis tartalommal. A 60 milliós kattintásszám önmagáért beszél, a bloggerek kitettek magukért az elmúlt évben, posztjaikat a Facebookon nem ritkán ezrek osztották meg. Öröm volt velük együtt dolgozni!Címkék: