A hiteles fogyasztói vélemények alapján készült toplistára 5 termékkategória 22 szépségápolási termékújdonsága került fel. 

Eredményt hirdetett a beauty termékek éves rangadóján Magyarország legnagyobb szépségápolással foglalkozó közössége, a Krémmánia.hu.  

A kozmetikai és szépség szektor véleményvezéreit összefogó felület a felhasználók által 2022. szeptember 1. és 2023. december 1. között feltöltött termékek közül választotta ki a legjobbra értékelt és legtöbbet véleményezett beauty termékújdonságokat.  

Az arcápolás, testápolás, hajápolás, illat és smink kategóriákban összecsapó versenyzők közül 22 termék nyerte el a Krémmánia kedvenc 2023 elismerést, melyet online és offline kommunikációjuk során egy évig használhatnak. A nyertesek teljes listája itt érhető el.   

„Az egyik legjobban várt momentum a Krémmánia életében, amikor kihirdetjük az adott év legnépszerűbb kozmetikai újdonságait. Ez idén sem volt másképp. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy részrehajlás nélkül, kizárólag olvasóink értékelései és véleményei alapján áll össze a sorrend, így az egyik leghitelesebb kozmetikai LEG listát tudhatjuk magunkénak.”

Bauer Évi

főszerkesztő, Krémmánia

A Krémmánia látogatói gyakran visszatérnek és rendkívül aktívak, amit az oldalon eltöltött idő – átlagosan 8,5 perc – is alátámaszt. Mi több, sokan vásárlás előtt is innen tájékozódnak, ezért is teremt értéket a megbízható és hiteles Krémmánia kedvenc díj.

Havi közel 300 ezer egyedi látogatójával*, 200 ezres social követőtáborával, 1,2 millió megbízható fogyasztói véleményével és 143 ezres termékadatbázisával a Krémmánia.hu a hazai beauty hirdetési szegmens megkerülhetetlen, dinamikusan fejlődő szereplője. A Krémmánia felhasználói bázisának 89%-át a női célcsoport teszi ki. A látogatók közel egyharmada AB státuszú, 66%-a főbevásárló és több mint háromnegyede nagyvárosi lakos. A 25-45 éves, igényes nőket célzó Krémmánia kiemelt célcsoportjába tartozó felhasználók az átlagnál többet költenek kozmetikumokra.  

Tervezz kampányodban a Krémmánia erejével: válaszd megújult termékbevezető csomagunkat és érd el hatékonyan a legnagyobb hazai szépségápolás iránt érdeklődő célcsoportot!

*Forrás: DKT-Gemius, havi egyedi látogatók átlagos száma alapján (real users), 2023.01-12.



Címkék: