Nosalty.hu idén is csatlakozott a világ egyik legnagyobb volumenű táplálkozási kihívásához, melyben számos gasztro erőforrással – receptekkel, komplett heti vegán menüvel, konyhai trükkökkel, a vegán életmódot vizsgáló cikkekkel – támogatja olvasóit, hogy könnyebben küzdhessék le az első lépéseket egy egészségesebb és fenntarthatóbb jövő irányába.

👉 Vegán tartalmak minden mennyiségben a Nosaltyn: veganuár | Nosalty

Mi minden szól a veganuár mellett?

  1. Egy lépés a zöld jövő felé: tudományos tény, hogy a húsfogyasztás csökkentése kedvező hatással van a környezetünkre, kevesebb károsanyag-kibocsátással jár. 
  2. Egészségmegőrzés: a kevesebb hús, a több zöldség és más növényi élelmiszer fogyasztása kimutathatóan egészségesebb életmódhoz vezet. 
     
  3. Állatvédelem: sokan azért csatlakoznak a kihíváshoz, mert fel akarnak lépni az állatkínzással és az embertelen állattartási körülményekkel szemben. 

TikTok, Instagram, Facebook: több mint 1,6 millió követőhöz szól a Nosalty a közösségi médiában

Mindössze 2 évvel TikTok-csatornája indulását követően továbbra is stabilan tartja piacvezető helyezését saját szegmensében a Nosalty, melyet 170 ezer követő és 2,4 millió like támogat. 1,2 millió rajongójával többen követik a Facebookon, mint két fő konkurensét együttvéve, és ha mindez nem volna elég, 245 ezer követőjével az Instagramon is a Nosalty diktálja a tempót. 

Lovagold meg a Nosalty social elérését, tervezz Reels-video hirdetési megoldásainkkal kampányodban: böngészd át kapcsolódó ajánlatunkat!



Címkék: