Egy magazin életében másfél évtized bőven ad okot arra, hogy felidézzük a legszebb történeteket, ezt tettük Best of Marie Claire válogatásunkban, amelyben számos korábbi anyagunkat teljes egészében közöljük újra, és kedvenc fotóinkból – többek között Dobó Katáról, Balla Eszterről, Snétberger Ferencről, Kulka Jánosról – is válogattunk.

Születésnapunkon előre is tekintünk, címlapunkra a következő generáció három figyelemreméltó tagját – Nyáry Luca írót, Staub Viktória színésznőt és Keszthelyi Vivien autóversenyzőt – választottuk, akiket igazán ünnepi helyszínen fotóztunk le. Nyáry Luca ezúttal kettős szerepben állt helyt: szereplője és házigazdája is volt hármójuk beszélgetésének.

A ma megjelent ünnepi lapszámhoz ajándékokat is csomagoltunk és olvasóink a marieclaire.hu-n értékes ajándékokat is nyerhetnek. Míg a marieclaire.hu-n a 15.-ik születésnap alkalmából, 15 napon keresztül 15 különleges ajándékkal lepjük meg felhasználóinkat. Minél több dobozt nyitnak ki és minél több napon keresztül játszanak, annál nagyobb esélyük van arra, hogy a végén az övék legyen a főnyeremény, melyet június 30-án sorsolunk ki.Címkék: