A Zöldhullám küldetése, hogy végigkísérje az új, emisszió-mentes mobilitás születését és elterjedését a magyar autópiacon, a magyar utakon. Teszteljük a villanyautókat, beszámolunk az infrastruktúra bővüléséről, elemezzük, kinek mikor éri meg benzinről vagy dízelről villanyra váltani. Részint azért, mert tudjuk és érezzük, mekkora horderejű dolog ez, részint pedig azért, mert ezekért a csendes, iszonyatosan gyorsuló, tiszta üzemű high-tech új autókért legalább annyira lehet rajongani, ahogy a letűnő olajkorszak hangos, máshogy erős autóiért lehetett.

Az autózás, ahogy eddig ismertük, oly mértékben alakította át és tetté izgalmasabbá, gyorsabbá, érdekesebbé életünket, hogy hajlamosak vagyunk, voltunk azt hinni, mindez örökké tart majd. Pedig már az automobilizmus kezdetén lehetett sejteni, hogy a dolog nem fenntartható. Az olaj véges erőforrás, kitermelése és felhasználása környezetszennyező. Igazából végig tudtuk, hogy előbb-utóbb kell jönnie valami újnak, de a mai napig nagyon nehéz elhinni, hogy a változás tényleg bekövetkezik. Még mi is csak pislogunk itt a Vezess szerkesztőségében, pedig már évek óta ott szörfölünk ezen az új, zöld hullámon. Tudósítottunk a korszak-átmenetet jelentő hibridek születéséről, teszteltük az első, mosolyogtatóan esetlen fél-kísérleti elektromos járműveket majd az elsők között próbáltuk ki az igazán nagy darabszámban gyártott villanyautókat. Ma pedig már összehasonlító teszteket írunk róluk, mert az már nem érdekes, hogy vannak villanyautók, az emberek arra kíváncsiak, melyik a legjobb közülük, melyiket érdemes megvásárolniuk. Ezt az évek óta zajló átalakulást fogja mostantól rendszerbe a Zöldhullám, amelynek célja, hogy az elektromos mobilitás témájának megkerülhetetlen forrása legyen.

 

Természetesen nem csak az olvasókat és nézőket, de a hirdetőket is várjuk az oldalon!

A tematikát úgy alakítjuk ki, hogy megfelelő környezet kínáljon az iparág hagyományos és újító szereplőnek egyaránt a megjelenésre. A Zöldhullámban hirdető partnereink rendelkezésére állnak a Vezessen már megszokott hirdetési felületek és megoldások és a szerkesztőség arra is nyitott, hogy a témához illeszkedő natív megoldásokkal is kísérletezzünk hirdető partnereinkkel közösen.

 

Ahogy fentebb is írtuk, hatalmas változás, nem is változás, inkább forradalom zajlik épp a szemünk láttára az autóiparban. A belsőégésű motorokról elektromos hajtásra való átállás jelentőségében ahhoz mérhető, amikor a ló- és szekéralapú közlekedés állt át ezekre a belsőégésű motoros önjáró szerkezetekre, az autókra. Ez nem túlzás: ahogy a motorizáció mindent megváltoztatott a mezőgazdaságtól a szolgáltató szektorig, az elektromos mobilitás fejlődése a vele szorosan összekapcsolódva fejlődő önvezető járművek létrejöttével szintén messze túlmutat az autóipar, a konkrét járműgyártás keretei. Egy dolog nem változik viszont: s mi itt a Vezessnél szeretjük az autókat és szeretünk vezetni, ezen pedig nem változtathat semmi a jövőben sem – erről szól a Zöldhullám.

A részletekért és további ajánlatainkért keresd értékesítő kapcsolattartódat vagy írj az internetsales@centralmediacsoport.hu címre!



Címkék: