Black Friday hirdetési ajánlatok

Hamarosan itt a Black Friday időszak, ahol mindenki igyekszik a legjobb ajánlatokat kifogni. Érdemes már most előre tervezni a hirdetési felületeket, hogy a legtöbb releváns érdeklődőt érjük el.

Bővebben

Kezdd velünk a tanévet!

Több felületünkön is megannyi cikk, videó, teszt és podcast segíti az iskolakezdéshez való témakapcsolódást, hiszen a szeptember még távolinak tűnik, de hamarabb eljön, mint gondolnánk.

Bővebben

Podcast ajánlatok

Készítettünk egy összefoglaló anyagot azokról a podcastokról a portfólióban, amelyek jelenleg futnak vagy folyamatosan frissülnek, és amelyekben lehetőség van hirdetés elhelyezésére.

Bővebben

nlc Balkon fanatik fotópályázat

Pályázatot hirdet az nlc, melyre fotókat várunk a felhasználók saját kertjéről, balkonjáról, teraszáról, így keressük az ország legjobb kertészét. A pályázat szponzorálására lehetősége van a hirdetőinknek.

Bővebben

Ajánlatok az otthon töltött időre

Összegyűjtöttük azokat a megjelenési lehetőségeket, amik a jelenlegi helyzetre reflektálnak. A 24.hu, Cosmopolitan.hu, nlc, Marieclaire.hu, Nosalty, Startlap, Vezess és Well&fit.hu is kínál megoldásokat az együttműködésre.

Bővebben

Húsvéti hirdetéskavalkád

Receptek, dekorációk, hagyományok és programajánlatok biztosítanak lehetőséget cikkes és videós formátumban hirdetői megjelenésre a legtöbb site-on.

Bővebben