A Krémmánia.hu, Magyarország vezető szépségápolási platformja, számos előnyt nyújt hirdetői számára. Mi több, szépségipari ügyfeleink számára, többféle kedvezményes csomagajánlattal is készültünk, amellyel támogatjuk új termékének bevezetését a piacra.

Miért érdemes a Krémmánia.hu-t választani?

  • Széleskörű elérés: A Krémmánia.hu naponta több százezer látogatót vonz, Magyarország legnagyobb szépségápolással foglalkozó közössége van itt jelen. Az oldal látogatói bázisa kifejezetten aktív, rendszeresen visszajáró véleményvezérek köré épül. Hirdetései így számos potenciális vásárló számára lesznek elérhetőek.
  • Célzott hirdetések: Egyedülállóan célzott, magas vásárlóerejű, hirdetésekre nyitott közönség található meg itt. Az oldal értékes felhasználói és szerkesztői véleményekkel segíti olvasóit, hogy a számukra legmegfelelőbb szépségápolási terméket megleljék. Ez a lehetőség relevánsabbá és hatékonyabbá teszi az oldalon és a közösségi média felületein megjelenő hirdetéseket az elérni kívánt affinis és nyitott célcsoport körében, valamint növeli a vásárlói konverzió esélyét.
  • Aktív jelenlét több csatornán is: A Krémmánia.hu weboldala mellett, számos csatornán karakteresen jelen van. Hirdetései így nem csak az oldalon található banner hirdetésekben jelennek meg, hanem a Krémmánia.hu közösségi média platformjain is, mint például a TikTok vagy Instagram oldalán.
  • Kedvezményes csomagajánlatok: Az új termékek bevezetése esetén a Krémmánia.hu szépségipari ügyfelei számára kedvezményes csomagot kínál a hirdetések elhelyezésére. Ennek keretében a Krémmánia.hu minden felületén és csatornáján bemutatjuk a felhasználóink számára az újdonságot, így biztosítva annak hatékony elérését és népszerűsítését.

A csomag keretében hirdető partnereink számára lehetőséget biztosítunk a Krémmánia Tiktok és Instagram oldalán posztolt Reels videóban termékelhelyezéssel megjelenni. A Krémmánia.hu oldalán pedig az újdonság kiemeléssel a kívánt terméket több ponton is kiemeljük egy hétig (a krém belépő oldalon, a krém végoldalon, valamint belekerül a legújabb termékek dobozba is, amely kikerül a nyitóoldalra is). Az újdonságkiemeléssel várható oldalletöltés száma 500 000-600 000 PI/hét, míg a TikTok és Instagram Reels várható videóelérése 15 000-30 000 között datálható.

Egy másik kiváló lehetőség, amelyet a Krémmánia kínál az a teszteléssel egybekötött nyereményjáték. A termékbevezető csomag mellé opcionálisan lehetőség kínálkozik tesztelős nyereményjáték választására is. A terméktesztelésben azon felhasználók vehetnek részt, akik regisztráltak az oldalon és korábban már küldtek be véleményt. A felhívásra jelentkezők közül 10 szerencsés tesztelőt sorsolunk ki, akikhez eljuttatjuk a terméket kipróbálásra, majd ezt követően a nyertesek megoszthatják tapasztalataikat az oldalon. A csomag tartalmaz egy főoldali kiemelést (a termék meghirdetése a tesztelésre), egy keresőoldali kiemelést (a tesztelési felhívás az keresési oldal tetején), valamint egy önálló játék oldalt tesztelésre való felhívással.

Ha felkeltettük az érdeklődését és nem hagyná ki ezt az egyedülálló lehetőséget, kérjük keresse sales kapcsolattartóját vagy írjon az internetsales@centralmediacsoport.hu e-mail címre!Címkék: