A tavalyi első, nagy sikerű Beauty Expo után, melyet Budapesten a Millenárison rendezett meg a Krémmánia és a Rossmann, az esemény most Szegedre látogat. Május 9-én a Szálka Loft Diningban egész délután a szépségápolásé lesz a főszerep. A rendezvény hírét kiemelt érdeklődés fogadta: az előregisztráció 1 nap alatt elérte a 800 fős maximumot. Az első 600 regisztrálót értékes welcome csomaggal is megajándékozzák a szervezők, de a később érkezőket a kiállítók egyenként is számos programmal és ajándékkal várják, így érdemes lesz még a helyszínen is próbálkozni a bejutással.

Közel 20 különböző kiállító részvételével rendezik meg május 9-én déltől a szegedi Szálkában a Rossmann drogérialánc és Magyarország legnagyobb szépségápolással foglalkozó közössége, a Krémmánia.hu közös Beauty Expóját. A kezdeményezés tavalyi teltházas fővárosi programját követően most először látogat vidéki nagyvárosba.

A kiállítók standjai között megtalálhatók lesznek a legmeghatározóbb nemzetközi és hazai szépségápolási márkák, köztük a Body+ME, az Ardell, a Climaplex, a NYX, vagy a Revuele, de a beauty szcénába az utóbbi években sikeres vállalkozóként, saját márkával belépő Ördög Nóra (Nora Beauty), valamint Axente Vanessa (Essa World) személyesen is részt vesznek a szegedi eseményen, ahol a legújabb haj- és arcápolási trendekkel, izgalmas nyereményekkel, termékbemutatókkal és profi szakértők tanácsaival várják az érdeklődőket.

A második Beauty Expot kiemelt érdeklődéssel fogadta a szegedi közönség: nemcsak az első 600, értékes welcome csomagot is biztosító előregisztrációs hely telt be rekord gyorsasággal, de az első napon már a 800 főt is meghaladta a jegyvásárlók száma.

“Tavaly nagy izgalommal vártuk a Beauty Expot, hiszen több, mint egy évtized után először nyílt lehetőségünk személyesen is találkozni az olvasóinkkal, ráadásul csodás helyszínen és rengeteg szépségápolási márkával, programmal kiegészülve. A hatalmas érdeklődésre tekintettel idén vidékre is ellátogatunk, és nagyon büszkék vagyunk, hogy a szegedi Beauty Expo előregisztrációja kevesebb, mint 1 nap alatt telt be.”

Bauer Évi

főszerkesztő, Krémmánia

„A tavalyi siker után egyértelmű volt számunkra, hogy folytatni szeretnénk a Beauty Expót és az ebben való közös munkát a Krémmániával is. Közel 2000 látogatóval tudtunk személyesen találkozni a Millenárison, de már akkor rengeteg visszajelzést kaptunk arról, hogy ne csak Budapesten legyen elérhető a rendezvény. Most Szegeden is ott leszünk a beauty világ legfontosabb szereplőivel, és különösen büszkék vagyunk rá, hogy itthon drogéria még sosem szervezett hasonló méretű és színvonalú eseményt, ami kifejezetten a nagyközönség és a márkák személyes találkozásáról szól”

Németh Kornél

ügyvezető igazgató, Rossmann Magyarország

További részletek a kiállítókról, programokról és előadókról: beautyexpo.rossmann.hu



Címkék: