A NoSalty 2018 őszén induló videósorozatban nagymamákat és az ő féltve őrzött receptjeiket mutatjuk be és készítjük el velük együtt. 1 nagyi, 2 epizód – az első videó főszereplője a sürgő-forgó, édességet sütő nagymama, míg a második videóban egy jóízű terefere mellett készül el egy ínycsiklandozó sós fogás.

Hirdetőink számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy termékkel vagy szolgáltatással kapcsolódjanak a megjelenésekhez – a videóban adott a tér kreatív termékelhelyezésre vagy más, videó végi szponzori megjelenésre.

Nézz bele, hogyan készült a híres-neves mákos kocka a’ la Bella mama vagy ha inkább a sós ízeket kedveled (és tudod, mi az a tőtike), akkor ízlelgesd Mami videóját.

Nagyiprojekt: Mákos kocka Balla mamától

Itt a NAGYIPROJEKT! Balla mama házi mákos kockával fogadott minket. Kockás füzetéből hamarosan még több receptjét osztja meg veletek: http://www.nosalty.hu/ajanlo/nagyiprojekt-elso-epizodjaban-makos-kocka-keszult-balla-mama-megmutatja-hogyan-kell-ezt-csina

Közzétette: Nosalty – 2018. március 13., kedd
,,Óvatosan, mintha kislányt ölelnél!" - tőtikét készítettünk Mamival a Nagyiprojekt legújabb részében | Nagyiprojekt

A Nagyiprojekt új részében Hajnal Jánosné, azaz Mami megmutatja a városi fiataloknak, hogyan is kell tőtikét készíteni! Te tudod, hogy egyáltalán mi az a tőtike? 🤔😯😍A teljes cikket és a tőtike receptjét megtaláljátok az alábbi linken: http://www.nosalty.hu/ajanlo/ovatosan-mintha-kislanyt-olelnel-totiket-keszitettunk-mamival-nagyiprojekt-legujabb-reszeben

Közzétette: Nosalty – 2018. június 10., vasárnap

A részletekért és további csomagajánlatainkért keresd értékesítő kapcsolattartódat!Címkék: