A Nosalty az ünnepek idejére is értékes megjelenési lehetőségeket kínál. Különféle megoldások közül választhatnak azok, akik szeretnének a hagyományos display és szponzorációs felületeken, vagy ezeken túlmutatva is kommunikálni célcsoportjukkal. Többek között két különleges, a karácsonyi időszakra is alkalmazható videosorozat is indult idén ősszel.

Nagy karácsonyi kívánságkampány
(főtámogatói csomag)

Az olvasók gasztrokívánságokat küldhetnek be a Nosalty-n egy erre elkülönített felületre. A kampány során a szerkesztőség, valamint a felhasználók is teljesíthetnek kívánságokat, az ünnepi fogások elkészítése önálló microsite-on követhető nyomon. A megjelenést site-on belül és portfólión belül is támogatjuk, ahol a szponzornak lehetősége lesz megjelenni logóelhelyezéssel

Adventi koszorú és lakásdíszítés

Különböző tippek, trükkök és praktikák a karácsonyi dekorációhoz, szerkesztőségi videó formájában. A szponzor termékelhelyezéssel jelenhet meg a videóban.

EgySztárÉtel karácsonyi különkiadás
(Nosalty videósorozat)

A Nosalty látványkonyhájában karácsonyi fogást készít egy népszerű közszereplő, a videó mellett egy interjú is megjelenik a sztárral. Termékelhelyezés vagy szponzori megjelenés, illetve cikkvégi keretes hirdetési lehetőség biztosított.

Nagyiprojekt karácsonyi különkiadás
(Nosalty videósorozat)

Féltve őrzött karácsonyi receptjeiket osztják meg velünk kedvenc nagymamáink. A videóban termékelhelyezésre, illetve video végi szponzori megjelenésre van lehetőség.

Karácsonyi heti menü szponzorációs rovat

Karácsony hetében egy különleges ünnepi menüt állít össze a Nosalty szerkesztősége, ami a Gasztro rovatban jelenik majd meg. A szponzorációhoz egy háttérátszínezés tartozik, illetve kattintható termékképeket és leírást helyezünk el az egyes menük alatt, amihez illesztjük az ételeket. A megjelenés megosztásra kerül a Nosalty Facebook oldalán.

Karácsonyi receptverseny

Háttérrel és listaoldali fejléccel kiegészített receptverseny aloldal, várhatóan 100-150 db recepttel. A listaoldal és a receptek is kapu megjelenéssel szponzoráltak, a versenyhez PR-cikkmegjelenés is tartozik. Tartalmaz még egy hét támogató hátteret a releváns szabad kategóriákon, tematikus hírlevelet, és a játék teljes időszaka alatt játssz és nyerj dobozt, ami minden oldalletöltésnél megjelenik.Címkék: