Central email adatbázis – Yellow Monday

Az akció keretein belül most minden, minimum 150 000 Central adatbázisban szereplő email címre rendelt eDM kiküldés mellé a megadott kampánycélnak megfelelő szűrőfeltételt és tanácsadást adunk ajándékba! Az akció a 2018. december 12-ig leadott, 2018. december 12-ig felhasználásra kerülő megrendelésekre vonatkozik.

Black Friday hét a Startlapon

A Startlap nyitóoldalán az Aktuális blokk alatt Black Friday elnevezésű tematikus blokkban egy hétre szóló különleges hirdetési lehetőséget biztosítunk, konverzió fókuszú kampányokhoz. A blokkban három dobozt helyeztünk el, melyek külön-külön és együtt is megvásárolhatóak. A három doboz együttes megvásárlásakor extra kedvezményt biztosítunk a listaárból. A dobozokban 4 db termék helyezhető el, termékképpel, árral és saját oldalra mutató linkkel. Kampányidőszak: 2018. november 19.-25. Megrendelési határidő: 2018. november 16.

Cyber Monday hét a Startlapon

A Startlap nyitóoldalán az Aktuális blokk alatt Cyber Monday elnevezésű tematikus blokkban egy hétre szóló különleges hirdetési lehetőséget biztosítunk, konverzió fókuszú kampányokhoz. A blokkban három dobozt látható, melyek külön-külön és együtt is megvásárolhatóak. A dobozok együttes megvásárlásakor extra kedvezményt biztosítunk a listaárból. A dobozokban 4 db termék helyezhető el, termékképpel, árral és saját oldalra mutató linkkel, a doboz fejléce a partner arculatához illeszkedik. Kampányidőszak: 2018. november 26.- december 2. Megrendelési határidő: 2018. november 16.Címkék: